18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Korkunç 2013 planı!

PKK elebaşlarından Bahoz Erdal'ın dinlemeye takılan telsiz konuşmaları terör örgütü PKK'nın 2013 için saldırı hazırlığı yaptığını ortaya çıkardı.

2012 yılında düzenlenen başarılı operasyonlar sayesinde ağır kayıplar veren terör örgütü PKK’nın 2013 için hain planlar yaptığı ortaya çıktı. PKK elebaşlarından Bahoz Erdal’ın telsiz konuşmaları bölücü örgütün 2013’ü kana bulamak istediklerini ortaya koydu.

Bugün gazetesinde de yer alan habere göre, terör örgütü elebaşlarından Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin’in dinlemeye takılan telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Bahoz Erdal telsizden 2013 için kanlı talimatlar veriyor. Bahar dönemi için planlar kuran terör örgütü PKK yeni eylemlerin hazırlığında.

Fehman Hüseyin’in telsiz kodu Rojhat ile bölücü örgütün sözde bölge sorumlusu Andok arasında geçen konuşma şöyle gelişti:

Rojhat: Eksiklikler var; hem bu konuda hem genel düzeyde hem de alan olarak eksiklikler var. Bunları kışın gözden geçirmek gerekiyor. Bazı alanlar hiçbir şey yapamadılar, çok pasif kaldılar; yani bunların hepsini toplu olarak ele aldığımız vakit çok atıl bir durum olduğu görülüyor. Esas iş ile ilgilenmek yerine diğer işlerle ilgilenmeler oldu, bu noktalarda da biraz üzerinde durulması gerekiyor.

Andok: Tamam arkadaş.

Rojhat: Şimdiden arkadaşların olaylara bakış açıları konusunda bunları diyebiliriz, kışın zaten arkadaşları takip edersiniz ama arkadaşların kendileri de yoğunlaşmaları gerekiyor tamam mı?

Andok: Tamam arkadaş.

Rojhat: Dikkat edin pozisyona göre gerekirse değerlendirme yaparsınız.

Andok: Tamam arkadaş. Anladım.

Rojhat: 14 Temmuz'dan sonra misilleme yapmadınız. Polisleri öldürmediniz.

Andok: Doğrudur ama biraz geç oldu şayet biraz erken olsaydı biz belki

Rojhat: Amed'in ortasında otuz kırk polis ölseydi olurdu ama yapamadınız.

Andok: Doğrudur arkadaş.

Rojhat: Artık baharda belki bir şey olabilir ha.

Andok: Artık 14 Temmuz 2013'e kaldı.

...
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2012 Cumartesi 17:49:30
Güncelleme :1 Aralık 2012 Cumartesi 17:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?