17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Korkunç gerçek ortaya çıktı!

Aksaray'da 6 yıl önce kaybolan 2 kişinin başından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

2006 yılında Bayram Seviç (61) ve Abdülaziz Yiğit'ten (38) uzun süre haber alınamadı. Bunun üzerine aileler polis başvurarak, kayıp münacatında bulundu.

Müracaat üzerinde geniş çaplı bir araştırma başlatan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, faili meçhul olaylar üzerine 4 kişilik özel bir ekip kurdu. Kurulan ekip ilk olarak 6 yıl önce kayıp olarak bildirilen ve halen bir sonuca ulaşılamayan Bayram Seviç ve Abdülaziz Yiğit'in dosyasını ele aldı. Dosyayı inceledikten sonra cinayet olabileceği ihtimali üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan özel ekip, yaklaşık 3 ay önce başlattığı araştırmada olayla ilgili B. A. (56) ve Ö. Y. (51) isimli şahısların maktullerle cep telefonu ile görüştüğünü tespit etti. Bunun üzerine 2 şahıs üzerinde araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler şahısları aynı zamanda teknik takibe aldı.

Yapılan takip ve araştırmanın ardından yeterli delillere ulaşan özel ekip operasyon için düğmeye bastı. Aksaray merkezde bir eve yapılan operasyonda Ö. Y. , Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde yapılan eş zamanlı operasyonda B. A. yakalandı. Sorgulanmak üzere Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahıslardan B. A. olayı itiraf ederken, her iki şüpheli de bugün Aksaray Adliyesi'ne getirildi. Hakim karşısına çıkartılan 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2006 yılının Mayıs ayında şüpheliler B. A. ve Ö. Y.'nin Aksaray'da yaşayan ve hurdacılık yapan Bayram Seviç ve Abdülaziz Yiğit'i telefonla arayarak hurda olduğunu ve gelip almalarını söylediği belirlendi. Üzerlerinde yüklü para ile hurda almaya giden şahısların o günden sonra kayıp oldukları belirlendi. 

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2012 Çarşamba 16:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?