23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Korkunç koleksiyoncu

 Birlikte olduğu kadınlarla özel ilişkilerini gizli kameraya aldığı iddia edilen İlyas Atak kayıplara karıştı. Ancak kaset skandalı ile ilgili iddialar giderek büyüyor. Uzanlar'a ait bir evde bulunan seks kasetinde görüntüleri bulunan Gülben Ergen'in sadece İlyas Atak ile değil o dönemin ünlü bir şarkıcısı ve sinema oyuncusu ile de görüntülerinin bulunduğu söyleniyor.
     
     Ama asıl müthiş iddia, İlyas Atak'ın bu konuda elinde tam 48 kasetlik bir arşiv bulunduğu. Bu 48 kasette 11 ayrı kişinin birbirinden ilginç görüntüleri var. Atak'ın özel hayatında son derece hızlı ilişkiler yaşadığını bilenler, "Eğer bu kasetler ortaya çıkarsa pekçok manken, şarkıcı ve işadamının hayatı kararır" yorumunda bulunuyorlar.
     
     Zorba'yı da kasete çekmişler
     48 kasetlik arşivin içinde çok ünlü genç bir assolistin görüntülerinin de yer aldığı ve genç assolistin sevgilisinin de bu kaseti ele geçirme peşinde olduğu söyleniyor.
     
     Müthiş kaset koleksiyoncusu Atak'ın özel yaşamıyla ilgili ilginç iddialar var. Değişik suçlardan Bursa ve İstanbul'daki mahkemelerde davaları devam eden Atak, işadamlarını haraca bağlamak ve evrakta sahtecilik suçlarından yargılanıyor.
     
     Atak ile ilgili bir başka iddia ise şu Ergen'in görüntülerinin yer aldığı kaseti elinde bulunduran İlyas Atak, bu kaseti para ile satmaya kalkınca 'birilerinin' bu durumdan haberi oldu. Ve Atak'ın kapısını çalanlar onun elinden kaseti almakla kalmayıp onu da ilginç pozisyonlarda kameraya kaydettiler. Bu bir nevi intikamdı; Yani "Öyle olmaz, böyle olur" mesajı verilmişti. Bu durumu içine sindiremeyen Atak, elindeki diğer kopyayı intikam adına satmaya çalıştı. Ama kaset ofisinden çalındı ve Star grubundaki bir gazeteci vasıtasıyla Hakan Uzan'a satıldı.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2003 Perşembe 11:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?