19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Köşk düğün için hazırlanıyor

Çankaya Köşkü Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Sezer’in oğlu Levent Sezer’in nikah törenine ev sahipliği yapacak. Ancak törene bazı isimlerin eşsiz çağırılması, katılımın ne düzeyde olacağı konusunda soru işaretleri yaratıyor. Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Sezer’den nikah için eşsiz davet alan Meclis Başkanı Bülent Arınç da Başbakan Erdoğan’ın ardından törene katılmama kararı verdi.

Çankaya Köşkü’nde yapılan resepsiyonlarda türban nedeniyle Başbakan ve bazı bakanlara eşsiz davetiye gönderen Sezer, düğünde de aynı usulü sürdürüyor. Dün, eşsiz davetiye alan Başbakan Erdoğan’ın İstanbul’da başka bir programı olduğunu gerekçe göstererek törene katılmayacağı açıklanmıştı.

Edinilen bilgilere göre, konutuna nikah davetiyesi ulaştırılan Meclis Başkanı Bülent Arınç da, davetin eşsiz yapıldığını görünce katılmama kararı verdi. Arınç’ın da Başbakan gibi, başka bir programı olduğu gerekçesini öne süreceği ifade ediliyor. CHP lideri Deniz Baykal’a ise eşli davet yapıldığı açıklanmıştı. Çankaya Köşkü’nde yapılan resepsiyonlarda türban nedeniyle başbakan ve bazı bakanlara eşsiz davetiye gönderen Sezer, düğünde de aynı usulü sürdürüyor.

ntv-ankara
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2004 Çarşamba 16:59:41
Güncelleme :8 Eylül 2004 Çarşamba 17:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?