25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kriz vuruyor, cinsellik patlıyor!

Kayseri'nin tek cinsel ürün mağazası olan Kayseri Fantezi Dünyası'nın sahibi Sezai Karakaya, ekonomik kriz dönemlerinde insanların cinselliğe daha fazla yöneldiğini söyledi

Serçeönü Mahallesi'nde faaliyet gösteren erotik ürünler mağazasının sahibi Sezai Karakaya, 6 yıldan bu yana Kayseri'de yapılmayanı yaptıklarını belirterek adeta bir sağlık danışmanı gibi çalıştıklarını söyledi.

Cinsel konuda birçok rahatsızlığı ve eksikliği olan kişilerin doktor yerine kendilerine geldiğini ifade eden Sezai Karakaya, "Kayseri'de bayanlar ve erkekler büyük talep gösteriyor. İnsanımız cinsel ihtiyaçlarını temin ederken ve bunları dile getirirken büyük zorluk çekmektedirler. Ama biz bu tabuyu yıkmak adına büyük mücadele gösteriyoruz.

Bayan müşterilerimiz için bayan personel, erkek müşterilerimiz için erkek personel çalıştırıyoruz. Buraya gelen müşterilimiz bizim kendilerine yaklaşımımızdan etkilenerek daha rahat hareket edebiliyorlar. Hatta bayan müşterilerimiz artık daha rahat hareket ediyor. Bizler de gizlilik prensibimizden vazgeçmeyerek onların güvenini kazanıyoruz.

Bugüne kadar hiçbir müşterimizin ismini bir başka yerde telaffuz etmedik. Bu konuda da asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

Son yıllarda yaşanan ekonomik krizin cinsel hayat üzerinde ciddi bir gelişim yarattığını da belirten Karakaya, "İnsanlar kriz dönemlerinde yeniden çocuk sahibi olmamak için veya işsiz kalıp evde hanımları ile daha fazla vakit geçirdikleri için cinsel duyulara daha fazla eğilim göstermektedirler. Bu yönden biz Türkiye'de cinsel ürün satan mağazaların kriz dönemlerinde daha fazla ürün sattığına inanıyoruz" diye konuştu.



 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?