30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Kuaförde 'parolalı' fuhuş!

Antalya'daki bir kuaför salonunda fuhuş yapıldığını belirleyen polis, müşterilerin işyeri sahibi Mustafa Yabır'ı telefonla aradığında şifre olarak, “Bıyıklarımı kestireceğim'' dediğini belirledi.

Yapılan operasyonda işyeri sahibi Yabır, 2 kadın ve 3 müşteri yakalandı.

Kentin en işlek yerlerinden İsmet Paşa Caddesi'ndeki kadın- erkek kuaför salonunda, para karşılığı kadınların erkeklere pazarlandığı ihbarını alan polis, harekete geçti.

Müşteri gibi gittiği kuaför salonunun girişinde güvenlik kamerası olduğunu farkeden polis, uzun süre işyeri ve sahibi yaşındaki Mustafa Yabır'ı takibe aldı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, önceki akşam saatlerinde kuaför salonuna baskın düzenledi. Baskında Mustafa Yabır'ın yanı sıra, 30 yaşındaki Dilek A. ve 34 yaşındaki Rus Anna Z. ile bu kadınlarla para karşılığında ilişkiye girmek için bekleyen 3 kişi gözaltına alındı.

Kuaför salonunda müşterilerle para karşılığı ilişkiye girdiklerini itiraf eden Anna Z., “Salondaki özel odalarda birlikte oluyorduk. Genelde müşteriler fantezi yapmaya geliyordu. Erkekler koltuklara oturuyor ve onlara oral seks yapıyorduk'' dedi.

Polisin araştırmasında müşterilerin gelmeden önce telefonla Mustafa Yabır'ı aradığı ve şifre olarak, “Bıyıklarımı kestireceğim'' dedikten sonra kuaför salonuna alındıkları ortaya çıktı. Mahkemeye sevk edilen Yabır tutuklandı, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Rus Anna Z. ülkesine gönderilmek üzere Yabancılar polisine teslim edildi.

Soner Kocaer - Antalya DHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 16:30:51
Güncelleme :7 Şubat 2008 Perşembe 16:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?