28
Mayıs
2024
Salı
ANASAYFA

Küçük bir dikkatsizlik yetti

Buse ihmal kurbanı

Bir anlık dikkatsizlik hayatına mal oldu

Fransa’da okuyan 25 yaşındaki Buse, eğlence dönüşü evine giderken trafik ışıklarını kullanmayınca hızla gelen aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Fransa’da bir üniversitede grafik tasarım eğitimi alan 25 yaşındaki Buse Sayraç tatilde İstanbul’a geldi. Önceki akşam nişanlısı Barış Ersemiz’le birlikte Taksim’de bir arkadaşlarının doğum günü yemeğine katıldı. Buse, gecenin ilerleyen saatlerinde nişanlısı kaptan Barış Ersemiz ile beraber ayrıldı. Taksim’den taksiye binen gençler, Anadolu yakasına geçti. Nişanlısının davetine rağmen evine gitmek isteyen genç kız, Çiftehavuzlar’da taksiden inip karşıya geçmek istedi. Ancak 50 metre uzaklıktaki trafik ışıklarına yürümek yerine hemen karşıya geçmek istedi. Yola çıkan Buse’ye Olgar Öğün’ün (29) kullandığı 34 ENK 50 plakalı otomobil çarptı.

Ağır yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi Olgar Öğün yaptı. Buse Sayraç, 112 Acil Servis ambulansıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nişanlısının eve gidip gitmediğini merak eden Barış Ersemiz, genç kızı cep telefonundan arayınca büyük şok yaşadı. Telefonu açan 112 sağlık ekibinden bir kadın görevli, genç kızın bir kaza geçirdiğini ve ağır yaralandığını söyledi. Hastaneye koşan Barış Ersemiz ile genç kızın annesi Bilgün ve babası Semih Sayraç kızlarının ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Sürücü Olgar Öğün ise gözaltına alınarak Kadıköy İskele Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis, sürücünün alkollü olmadığını belirtti.
 

Vatan
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 07:18:10
Güncelleme :22 Şubat 2009 Pazar 08:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?