18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Küçük Sena yürekleri dağladı

Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 12 yaşındaki Sena Büyükkonuk, defnedildi. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Şahin, gözyaşlarını tutamadı.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin bombalı saldırıda hayatını kaybeden Sena Büyükkonuk'un cenaze törenine katıldı.

Gaziantep Valiliği'ndeki temaslarının ardından Asri Mezarlığa geçen heyet, Sena Büyükkonuk'un babası Vahit Büyükkonuk ve yakınlarıyla görüşerek başsağlığı diledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, camide kadınların bulunduğu bölüme giderek, Sena'nın yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Başbakan Yardımcısı Atalay, İçişleri Bakanı Şahin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de İl Müftüsü Ahmet Bulut'un kıldırdığı cenaze namazında saf tuttu. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in cenaze namazı öncesinde duygulandığı görüldü.

Üzerinde gelinlik bulunan kızının tabutuna sarılarak ağlayan anne Tülay Büyükkonuk, boynundaki Türk bayrağını da tabutun üzerine bırakıp öptü. Bakan Fatma Şahin'in de teselli etmeye çalıştığı anne Tülay Büyükkonuk'la gözyaşı döktüğü görüldü.

Törene katılan bir grup da tekbir getirerek terör örgütü aleyhine bir süre slogan attı. Daha sonra cenaze aracına konulan Sena'nın cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Sena'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Erdal Ata, Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

AA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2012 Salı 18:32:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?