30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Kurbağalıdere'de dehşet!

KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ

Kadıköy'de, içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün bir anlık dikkatsiz sonucu fren yerine gaza basmasıyla birlikte Kurbağalıdere'ye düştü. Emniyet kemeri takılı olan fiziksel engelli Barış Akşit hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; Akşit Ailesi haftasonu gezintisi için Kadıköy'e geldi. Ahmet Akşit'in (58) kullandığı 34 MKT 83 plakalı otomobil, manevra sırasında kontrolden çıktı. Bu sırada paniğe kapılan Akşit, görgü şahidi vatandaşların iddiasına göre fren yerine gaza bastı. İçerisinde Ahmet Akşit, eşi Raibe Akşit (55), fiziksel engelli oğlu Barış (17) ve yeğeni Nesim Parlak'ın (20) bulunduğu otomobil, hızla Kurbağalıdere'ye düştü. Olayı fark eden vatandaşlar, dereye atlayarak aracın içindekileri kurtarmak için

seferber oldu. İlk etapta sürücü Ahmet Akşit ve yeğeni Nesim Parlak dereden çıkarıldı. Büyük oranda su yuttuğu belirlenen Raibe Akşit de vatandaşlar tarafından dereden çıkarılırken, emniyet kemeri takılı olduğu için hareket edemeyen fiziksel engelli Barış kurtarılamadı.

Büyük şok yaşayan Ahmet Akşit, sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında baygınlık geçirdi. Durumunun ağır olan Raibe Akşit ise, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri, içerisinde ceset bulunan aracın çıkarılması için çalışma başlattı. Araç, uzun uğraşlar sonucu dereden çıkarılırken, fiziksel engelli Barış'tan geriye tekerlekli sandalyesi kaldı.

Görgü şahidi İlhan Meğin, "Araba manevra sırasında geri geri dereye uçtu. Sürücü, heyecanlanıp gren yerine gaza basmış" diye konuştu.

KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ
KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ
KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ
KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ
KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ
KURBAĞALIDERE'DE DEHŞET: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2011 Cumartesi 15:14:01
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 15:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?