23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Kurtlar Vadisi’ne sürpriz konuk

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın konuk oyuncu olduğu televizyon dizisi "Kurtlar Vadisi"nin çekimleri KKTC Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda devam ediyor.


Denktaş, sabah Girne Boğaz bölgesinde yapılan çekimlere konuk oyuncu olarak katıldı. Çekimlerin ardından dizi ekibine Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda öğle yemeği verdi.

Denktaş, dizide “Polat Alemdar” karakterini canlandıran oyuncu Naci Şaşmaz ile bir süre sohbet etti.

Dizinin çekimlerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda devam ediliyor.

Senaryoyu Denktaş yazdı

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Kurtlar Vadisi adlı televizyon dizisinin Kıbrıs ile ilgili bölümünün öyküsünü kendisinin yazdığını açıkladı.

Demokrat Parti’nin (DP) Lefkoşa’da düzenlediği "İktidara Yürüyüş Şöleni"nde konuşan Denktaş, şunları söyledi:

"Bugün çok önemli bir haber var! Eğer kaçırdınızsa size söyleyeyim: Kurtlar Vadisi’ne oyuncu olmuşum. Bugün haber bu. Şimdi size şunu söyleyeyim. Kurtlar Vadisi yapımcıları Kıbrıs’la ilgili bazı pasajlar söylediler. Sonra benden Kıbrıs meselesinin esaslarını istediler, kendilerine yazdım. Bunu bir senaryo şekline sokmuşlar... Dediler ki, ’oyuncu olarak değil Cumhurbaşkanı Denktaş olarak bu yazdıklarını duyurur musun?’... ’Memnuniyetle’ dedim. Çünkü dikkat ettiyseniz Anavatandaki büyük gazeteler bizim Kıbrıs’la ilgili söylediklerimizi yazmıyorlar, halka duyurmuyorlar. Sanki her şey çok güzelmiş, çok iyi gidiyormuş gibi gösteriyorlar. Bizim endişelerimizi, korkumuzu, Türkiye ve Kıbrıs üzerinde oynanan oyunları duyurmuyorlar.

Dolayısıyla memnuniyetle kabul ettim. Oyuncu olmadım, Cumhurbaşkanı Denktaş olarak basının almadığı mülakatı ’Kurtlar Vadisi’nde Anadolu’ya verdim ve geçtim.

Sevgili kardeşlerim, sizin haklarınız için; değil böyle bir senaryoda gereğini söylemek, gerekirse kurdun inine de girerim... Sizin haklarınız yenmesin diye, size zarar gelmesin diye..."




AA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 18:05:05
Güncelleme :17 Şubat 2005 Perşembe 22:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?