20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Kurultay öncesi moral

Partisinin il başkanlarıyla Genel Merkez'de bir araya gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kurultay öncesi 78 il başkanının desteğini aldı.


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP il başkanlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 8 buçuk saat süren toplantıda Baykal, kurultay öncesi 78 il başkanının desteğini aldı. Toplantı sonunda açıklanan destek bildirisine Samsun, Sivas ve Yalova illeri imza koymadı.


CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in açıkladığı bildiride şunlar belirtildi:
"Biz aşağıda imzası bulunan CHP il başkanları olarak, partimizin 32. olağan kurultayına giderken, ülkemizin içinde bulunduğu kritik bir dönemden geçmekteyiz. Bu kritik dönemin atlatılması için CHP'ye ve genel başkanına büyük görev düşmektedir. Bugüne kadar bu görevini başarıyla yürüten sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal ile bundan sonra da yola devam diyeceğimizi ve kendisine tam olarak destek sunduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz."
Deniz Baykal toplantı bitiminde gazetecilerin soruları üzerine, toplantının verimli geçtiğini söyledi.


CHP lideri Baykal toplantıda, hafta sonu yapılacak kurultayın bir çözüm kurultayı olacağını belirtti. Kurultayda Türkiye'nin sorunlarının değerlendirileceğini ifade eden Baykal, parti yönetiminde de değişikliğe gidileceğinin sinyalini verdi. Parti kadrolarında yenileşme yapılacağını dile getiren Baykal, Doğu ve Güneydoğu Bölgelerine ilişkin sorunlar konusunda il başkanlarını dinledi. Baykal'ın kurultayda bölgenin sorunlarına ilişkin ayrıntılı bir konuşma yapacağı ifade edildi. Toplantıda özellikle Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri illerinden gelen başkanlar, bölgesel sorunlar ve partinin buralardaki durumuna ilişkin tespitlerini dile getirdi. Baykal, il başkanlarının tespitlerini dikkatle dinleyerek notlar aldı.


Toplantıda, 55 il başkanını söz alarak görüşlerini aktardığı belirtildi.

ANKA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 00:18:33
Güncelleme :25 Nisan 2008 Cuma 11:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir IP: 213.17.63.xxx Tarih : 25.04.2008 01:16:02

Ha gayret.senin kazanmani gercekten cok istiyorum.CUNKU sen varsan ak parti herzaman birinci yani iktidar.ALLAH TAYYIBI ve seni basimizdan eksik etmesin....