22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Küstüm Parçası Dillerden Düşmeyen Latif DOĞAN Memleketi Besni' de Muhteşem Konser Verdi

  

 Latif DOĞAN Besni Eğitim Vakfının organizasyonu ile Besni' de Konser Verdi.

        Ünlü ses sanatçımız Latif DOĞAN Cuma Akşamı (10.10.2003) saat 20:00 da  Besni Şehir Stadyumunda coşkulu kalabalığa muhteşem bir konser verdi. Besni'den ayrılarak İstanbul'a yerleşen Latif DOĞAN' ı Besnililer bağrına bastı. Latif DOĞAN Kurtulam Gitsin ve Küstüm kasetleri ile büyük bir çıkış yakalayarak Tüm Türkiyece tanınan bir sanatçı oldu. Latif DOĞAN Kurtulam Gitsin ve Küstüm Kasetlerinin satışının 1.5 milyonu geçtiğini söyledi.

   Latif DOĞAN, basında çıkan ' Latif DOĞAN' konserlerine  geç çıkıyor, haberlerinin yalan olduğunu, benim işime saygım var  bu nedenle hiç bir zaman konserlerime geç çıkmıyorum. Aynı zamanda yine basında çıkan konserlerdeki kavga olayına da değinerek iki tane kendini bilmez kavga ediyor ondan sonra Latif DOĞAN' nın konserlerinde hep kavga oluyor diye haber yapıyorlar.

         Latif DOĞAN Konser alanında iken İstanbul'daki eşinin gönderdiği çiçek geldi ve 17. evlilik yıl dönümlerini kutluyordu. Latif DOĞAN çiçekdeki notu okuduktan sonra Latif eşini başamış diye birde dedi kodu yaymışlar. Ben eşimi istemek için 18- 19 defa gittim hemencecik 17 yılda boşarmıyım. Dedi

Latif DOĞAN Besnililere şunları söyledi beni buralara sizler çıkardınız. Sizler görevinizi yaptınız artık sıra bende. Dedi. İnşallah her sene Besni' de bir konser vereceğim. İnsanlara duygulu anlar yaşatan latif DOĞAN konserini 11:30 da bitirdi.

İrfan YILMAZ www.besnili.8m.com
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2003 Pazartesi 00:00:13
Güncelleme :13 Ekim 2003 Pazartesi 23:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa IP: 85.106.227.xxx Tarih : 26.08.2008 14:51:46

ben bir besnili olarak konuşuyorum bence akşamkı konserde hem belediye başkanı olsun hem besnililer olsun hepsine yag cekti bir yere gidiy urfalıyım diyor bir yere giyor antepliyim diyor kısaca sallıyor