18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kylie Minogue'a kanser tanısı

Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue’a meme kanseri tanısı konuldu. Turnesini iptal eden yıldızın tedavisine hemen başlanacak.

Şarkıcının Avustralya turnesinin tanıtımını yapan “Frontier Touring” adlı şirketin açıklamasında, 36 yaşındaki Minogue’a tanının Melbourne’da bulunduğu sırada konulduğu kaydedildi.

Kylie Minogue’un bu hafta düzenleyeceği Avustralya turnesinin ertelendiği belirtilen açıklamada, şarkıcının hemen tedavi altına alınacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Minogue’un sözlerine yer verildi. Minogue, Avustralyalı dinleyicilerinin karşısına çıkmayı çok istediğini ve hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün olduğunu söyledi. Şarkıcı, “Bununla birlikte umarım her şey yoluna girer ve tekrar yakında sizinle birlikte olurum” dedi.

Şarkıcı Minogue, “Showgirl” turnesine çıkacağı Avustralya’nın yanı sıra Singapur ve Hong Kong’da da konserler verecekti.

ANASTACIA HASTALIĞI YENDİ

İki yıl öce bir başka ünlü pop şarkıcısı Anastacia da meme kanseri tedavisi gördü. Göğsündeki tümörün alınması için 7 saat süren bir operasyon geçiren şarkıcı 6 haftalık bir ışın tedavisinin ardından hastalığı yenmişti.


AA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 22:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?