25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Las Vegas'ta bir Türk

Medya ve halkın yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında tam bir gövde gösterisi yaşandı.

Menajer Ahmet Öner’in Kıtalar Arası Altın Kemerini iki boksörün eline birden vermesi boksörümüz Selçuk Aydın’ı sinirlendirdi ve kemeri çekip alarak, ‘Bu kemer boşta değil sahibi benim ona dokunması için kazanması gerekiyor’ dedi. Maç için çok iyi hazırlandığını belirten rakip Said Oali’ye Selçuk Aydın, ‘Umarım iyi hazırlanmıştır.

Ben çok uzun yoldan Türkiye’den geldim. Sevenlerim maçlarımı çok çabuk bitirdiğimden şikayet ediyorlar. Umarım iyi bir maç olur ve benim karşımda on iki raunt dayanabilir’ şeklinde konuştu. Las Vegas’ın ünlü otel ve eğlence kompleksi, aynı zamanda maçın yapılacağı mekan olan Bufalo Bill Arena’da yapılan teraziye çıkan sporcular yoğun izleyici önünde tartıldılar. Sporcumuzun oldukça formunda ve moralinin de yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

Rahat gözükmeye çalışan Said Ouali’nin oldukça sıkıntı olduğu gözlerden kaçmadı. Cumartesi günü Türkiye saatiyle sabah 5:30’dan itibaren başlayacak olan karşılaşmalar Türkiye’de Atv ve Atv Avrupa, Almanya’da Premiere ve Amerika’da ise SHOBOX televizyon kanalları tarafından naklen yayınlanacak. Trabzonspor eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da sporcumuza destek olmak amacıyla Las Vegas’a geldi. Ayrıca Trabzonlu genç işadamlarımızdan Kürşat Başkan da sporcumuzu her maçında olduğu gibi burada da yalnız bırakmadı.

Fanatik
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 22:12:36
Güncelleme :17 Nisan 2009 Cuma 22:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?