18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Lice olayıyla ilgili flaş gelişme...

Diyarbakır'ın Lice İlçesinde 1 kişinin ölümüne, 9 kişinin de yaralanmasına neden olan olayla ilgili, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı karakoldaki tüm silahları incelemek üzere toplattı.

Lice’nin Kayacık Köyü Jandarma Karakolu’nun genişletme güçlendirme çalışmalarını geçen cuma günü bir grup protesto etti. Protesto gösterileri sırasında çıkan olaylarda jandarma havaya ateş açarken, yaşanan arbedede Medeni Yıldırım silahla vurularak yaşamını yitirirken, 9 kişi de yaralanmıştı.

Olaylarından ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında karakolda bulunan tüm silahların toplatılmasına karar verdi.

Savcılık emriyle bugün toplatılan silahlar Diyarbakır’a götürülerek balistik incelemeye alındı. Yetkililer, olayla ilgili bütün delillerin toplanıp, savcılığa verildiğini söyledi

...
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2013 Perşembe 09:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 77.177.226.xxx Tarih : 4.07.2013 16:03:41

buradan cok agir laflar kelimeler ifade etmek istiyorum ama buna inanin ailemden almis olduyum terbiyem izin vermiyor pkk lilar sirf ektikleri uyusturucularin hasadini beklemek icin cekilmiyor veya saten cekilende yok bunlar ne yapiyorlar askerlere bizim uyusturucu tarlalarimisa dokunmayin kötü olur diye aba altindan sopa gözteriyorlar bizim devletimizde taksimde veya gezi parki olaylarinda elleri türk bayrakli vatandaslarimisa simdiye kadar görülmemis sertlikte 4 koldan saldiri darp ediyolar ama istanbulun göbeyindeki pkk lilarin yaptiklari gözterilerde ise yalnizca davilmalari icin müdakale ediliyordu simdi soruyorum bu ülkenin teröristi atatürkcü veya cumhuriyetcilermi  yoksa pkk mi buyrun karari zis verin 2002 senesinde bitik davilmis pkk simdi tavan yapti katilimlar hergecen gün dahada artiyor helal sana akp helal sizlere yüzde 50 ler gurur duyun siz hala atatürkün ictiyi ickiyi tartisin ama atatürkün davilmis osmanlinin küllerinden bir türkiye cumhuriyetini kurduyunu görmeyin AYRAN ICMEYE DEVAM EDIN