18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Lodos Bursa'yı yine zehirledi

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün gece 21.00 sıralarında başlayan lodos, Stadyum Caddesi'nde ağaçları yerinden söktü. Çekirge Caddesi'nde yola devrilen ağaca çarpmamak için bir otomobil ani fren yapınca 3 araç birbirine girdi. Maddi hasarla atlatılan kaza sonrası ağacın dalları yoldan kaldırıldı.
Lodos, Zümrütevler Mahallesi'nde de evlerin çatılarının uçmasına sebep oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çiçek Caddesi Odun Depoları'nın önüne uçan çatı parçalarını topladılar.
Öte yandan, bütün uyarılara rağmen Bursalılar yine karbonmonoksit gazından zehirlendi. Soba yakmayın ikazlarına aldırış etmeyen 150 kişi, devlet, SSK Çekirge, SSK Şevket Yılmaz, Yüksek İhtisas Hastaneleri'nde tedavi altına alındı. 112 Acil Servis yetkilileri, sabah 09.00 itibariyle 150 hastanın çeşitli hastanelere sevk edildiğini bildirdiler.
Devlet hastanesinin acil servisi dolunca, hastalar SSK Çekirge Hastanesi'ne sevkedildi. 112 telsizlerinden devlet hastanesinde yer kalmadığı duyuruldu. Karbonmonoksit gazından zehirlenenlerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi
BURSA - İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2004 Çarşamba 11:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
battal gazi IP: 81.173.135.xxx Tarih : 22.01.2004 21:08:48
Üzüldügüm tek nokta neden biz halk olarak duyarsızız. Sorumlu ve deneyimli merciler soba yakmamamızı tavsiye etmesine rağmen uymuyor ve bildiğimiz yoldan gidiyor, pişman oluyoruz sonunda bunlari her sene yaşamaktayız. Bu vurdumduymazlığımız bitince halk ve millet olarak çok güzel yerlere varacağımıza inanıyorum. Saygılarımla Battal/Almanya