18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Londra metrosunda korkutan patlama

Londra'da iki metro istasyonunda patlama meydana geldi. Patlamanın “enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklandığı" açıklandı. Üçüncü patlama bir otobüste meydana geldi. Patlamalarda yaralananlar oldu.

İngiltere'de polis sözcüsü Londra'da metro istasyonlarındaki iki patlamanın, “enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklanan önemli bir kaza” olduğunu söyledi.

Metro tümüyle kapatılırken, sözcü, patlamalar sonucunda yaralananlar bulunduğunu doğruladı.

HER TARAF KANLA KAPLANDI


Patlamaların olduğu iki istasyonun önü acil yardım araçlarıyla doldu.

Ajanslar da Londra'nın merkezinde kargaşaya yol açan patlamaların ardından, Aldgate istasyonunda her tarafın kanla kaplandığı iddialarına yer verdi.



Görgü tanıkları, Edgware Road istasyonundaki patlamanın olduğu trenin yolcularının camları kırarak kurtulmaya çalıştıklarını belirttiler.



BİR OTOBÜSTE DE PATLAMA OLDU

Londra'nın merkezindeki Tavistock meydanında bir otobüste patlama oldu.

Polis, bölgenin kapatıldığını söyledi.

Bu arada, Edgware Road metro istasyonundaki patlamanın ardından iki trenin tünelde kaldığı, kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtiliyor.

Metrodaki patlamaların elektrik kaynağındaki arızadan meydana geldiği açıklaması üzerine, National Grid adlı kurum, metro sisteminin elektriğini kendilerinin verdiğini ve bir arıza ihtimalini kuvvetli bulmadıklarını bildirdi.
AA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2005 Perşembe 12:32:08
Güncelleme :7 Temmuz 2005 Perşembe 16:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?