20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Lüks otele 10 kadın gönderdim

Kadınları fuhuşa zorladığı için 600 yıl hapsi istenen Rus Svetlana Karazağ’ın telefon kayıtları, müşterilerle pazarlığını ortaya çıkardı.

İstanbul’da bir yıl süren teknik takipten sonra 11 ilçede 82 adrese eş zamanlı yapılan ve 125 kişinin gözaltına alındığı ’Son Servis’ operasyonuyla ilgili olarak hazırlanan iddianemede, zanlıların telefon görüşmeleri dikkat çekti. İddianamede, fuhuş çetesi lideri Svetlana Karazağ’ın teknik takibe takılan telefon görüşmelerinde müşterileriyle yaptığı ilginç görüşmelere yer verildi.

MEMNUN KALDIN MI?

Karazağ, 25 Temmuz 2007’de kendisini arayan kimliği belirsiz bir müşterisinin isteği üzerine Swissotel’e 10 kadın gönderdiğini belirtiyor. Karazağ bir diğer müşterisine, “Memnun kaldın mı?” diye soruyor, olumlu yanıt vermesi üzerine, “O kadının filmi var” diyor. Karazağ başka bir müşterisini arayıp, “Evlenmeden önce seni kutluyorum, kaç kıza ihtiyacın var?” diye konuşuyor.

SİLİKONLU OLMASIN

Başka bir müşterisi Karazağ’ı arayarak, “Göğüsleri büyük ancak silikonlu olmayan kadınlar istiyorum” diyor. Bunun üzerine iki kadın gönderen Karazağ’ı tekrar arayan müşteri, memnuniyetini dile getiriyor: “Hepsi çok güzeldi, teşekkür ederim.”
Svetlana Karazağ, “O öyle sarhoş, çirkin” diyerek ilişkiye karşı çıkan Marina Popa adlı kadını “O şimdi para verecek, sen yarım saat sonra kaçarsın” diyerek fuhuşa zorluyor. Bir diğer görüşmede ise Karazağ fuhuşa zorladığı kadınlardan Valeria Lapina’yı arayarak, “Hemen Swissotel’e girip adamı s..... bilir misin” diye soruyor. “Yapabilirim” yanıtını alınca da şu talimatı veriyor: “Bir sopa (bir kez cinsel ilişki) 200 euro, en fazla bir saatliğine, hemen öp, sanki 100 yıldır tanıyorsun gibi.”

100 ADAMA KADIN

Gönderdiği kadını beğenmediğini söyleyen bir müşteri tarafından aranan Karazağ, kimi gönderdiğini hatırlamadığını belirterek “Ben günde 100 tane adama kadın yolluyorum” karşılığını veriyor. İddianamede fuhuşa zorlanan mağdur kadınlardan Guzel Huziahmetova’nın ifadesine de yer verildi. Türkiye’ye bir giyim mağazasında çalışmak için geldiğini belirten Gabbasova şöyle dedi: “Beni havalimanında karşıladılar. Bir eve kapatıp bir hafta iş bulma vaadiyle oyaladılar. Sonra da para karşılığı ilişkiye zorladılar.”

YÜZDE 30 KOMİSYON

Suç şebekesinin başında Svetlana Karazağ ile Zeki Çiftçi’nin bulunduğu, bazı taksi şoförleri, polis ve yabancı kadınların da bu örgüte yardım ettikleri belirtilen iddianamede, Kazadağ’ın bizzat pazarlık ederek, mağdur kadınları pazarladığı, ücretin yarısını ya da yüzde 30’luk kısmını komisyon olarak aldığı iddia edildi.

VATAN
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 13:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?