17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Mahkeme izin verdi ama...

BALYOZ Davası’nın tutuklu sanıklarından emekli Tuğamiral Hüseyin Hoşgit, mahkemenin izin vermesine rağmen Bursa’da ölen kayınpederinin cenaze törenine katılamadı.

Balyoz Davası’nda ikiz kardeşi emekli Tuğamiral Hasan Hoşgit ile birlikte yargılanan Hüseyin Hoşgit’in, Bursa’nın Yıldırım İlçesi Yıldırım Mahallesi’nde yaşayan kayınpederi 81 yaşındaki emekli Muhasebeci Ahmet Çeltikçi ,sabaha karşı saat 04.00’te yaşamını yitirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Bursa’daki evine 15 metre mesafede oturan Ahmet Çeltikçi’nin cenazesi bugün ikindide kılınan cenaze namazından sonra Baruthane Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çeltikçi’nin cenaze törenine bugün yapılan duruşmaya katılıp cenazeye katılmak için kendisine yargılandığı İstanbul 10’ncu Ağır Ceza Mahkemesi’nce 48 saat izin verilen Emekli Tuğgeneral Hüseyin Hoşgit, cezaevindeki işlemlerinin uzun sürmesi nedeniyle yetişemedi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın çelenk gönderdiği cenaze töreninde konuşan Emekli Tuğamiral’in kızı Güneş İnallı, "Babam ve amcam bir yıldır tutuklular. Neler çektiğimizi bir Allah bilir. Şu anda Bakan Faruk Çelik’in evinin yakınındayız. Bir süre önce onun kardeşi tutuklandı. 4 gün cezaevinde kaldı. O günlerde Bakan Çelik, ’Kardeşimin hesabını kim verecek’ diyordu. Peki benim babam ve amcamın hesabını kim verecek" dedi.

 

...
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2012 Salı 17:10:55
Güncelleme :11 Ocak 2012 Çarşamba 19:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özdemirin özdeyişi. IP: 85.98.20.xxx Tarih : 10.01.2012 20:34:38

Allah'a inançlarını kendi çıkarlarına ve .... ..... çabasında olarak gösteren , gerçek inananlarla bu dünyada bir olamadıkları gibi, öteki dünyada da bir araya gelemeyeceklerdir