25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

'Maskeli sapık' şoku!

Maskeli sapığın mağdurları artıyor. Korkunç maskesiyle 5 çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan sapığın medyada yer almasının ardından 3 çocuk ve bir kadın daha jandarmaya müracat ederek şikayetçi oldu.

Bursa'nın Gürsu İlçesinde geçtiğimiz aralık ayında meydana gelen olayda, birçok suçtan sabıkalı Aydın Y. odun çalarken jandarma tarafından yakalanmıştı. Bu otomobilinde yapılan aramada şaka dükkanlarında satılan korku maskesi bulunmuştu. Bunun üzerine araştırma yapan jandarma 2'si kız 5 çocuğa tecavüz ettiğini ortaya çıkardı.

Tutuklanan zanlının otomobilinde bulunan korku maskesinin fotoğrafları gazetelerde yayınlanınca Aydın Y. hakkında yeni şikayetçiler ortaya çıktı. 3 çocuk ve G.Ç (55) isimli bir kadın aynı maske ile korkutularak tecavüze uğradığını söyleyerek jandarmaya başvurdu.

Aydın Y'nin Ankara ; Samsun, Tokat, Ordu, Amasya, ve Bursa'da,"Hırsızlık, dolandırıcılık, tecavüz"gibi suçlardan arandığı dönemde telefon ile jandarmayı arayarak, "Benim peşimi bırakın yoksa birliğinizi helikopter ile bombalarım" tehdidinde bulunduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 19:54:59
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 23:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?