25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Mavi su için ürperten iddia!

Gazze'ye yardım götüren gemiyi basıp gönüllülere saldıran İsrail askerlerinin, esir aldığı gönüllülere 3 gün sonra içirdiği suda biyolojik akıllı hücreler olabileceği belirtildi

 

Emekli Albay Uzman Ordu Psikoloğu Bülent Yılmaz, "İsrailin ürettiği akıllı hücreler belli miktar kopyalandıktan sonra kendini yok ederek enfekte olmuş bölgede iz bırakmıyor. Ancak vücutta hasara yol açıyor. 3 gün sonra verilen suyun gönüllülerin midesini bulandırması akıllara soru işarete getiriyor. Biyolojik sudaki akıllı hücreler 72 saat geçtikten sonra ya da 1-2 hafta içinde anlamsız basınç değişikliklerine yol açıp harabiyete sebep olabilir. Bunun sebebini de kimse anlayamaz. Sağlık Bakanlığı, gönüllüleri sağlık kontrolüne almalı, radyoaktif değişikliği kontrol etmelidir" dedi.

İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan gemiye yönelik saldırının ardından Uzman Ordu Psikologu Emekli Albay Bülent Yılmaz ilginç bir iddia ortaya attı ve barış gönüllülerine karşı akıllı hücreler kullanılarak biyolojik silah kullanılmış olabileceğini söyledi. İsrail gibi bir ülkenin, esirleri ya öldüreceğini ya da psikolojik harp aracı olarak kullanmak için iyi davranacağını, ardından da serbest bırakacağını belirten Yılmaz, İsrail'in bu iki yöntemi de seçmediğini, barış gönüllülerini 3 gün susuz bıraktığını, ardından da sıvı verdiğini, bu sıvının bazı barış gönüllülerinin vücudunun bunu kabul etmediğini söyledi.

Bir barış gönüllüsünün, sıvıyı içtikten sonra tuhaf geldiğini, su gibi olmadığını söylemesi üzerine araştırmaya başladığını söyleyen Yılmaz, "İsrail, Uluslar arası Biyolojik ve Kimyasal Silah Konvansiyonuna imza atmamış bir ülkedir. Bu Ortadoğu için nükler silahtan daha büyük tehlike içermektedir. İsrail'de akıllı biyolojik hücreler geliştiriliyor. Bunları da biyolojik silah olarak kullanıyor. Bu silahlar direkt hastalık belirtisi vermiyor, saatli bomba gibi zamanı gelince harekete geçip, organizmada belli bir patoloji oluşturduktan sonra kendini yok eden enzimler olduğu kanaatindeyim. Hücrelerdeki anlamsız basınç değişiklikleri, ozmotik basınç değişiklikleri bunun bir ipucu olabilir. Antibiyotiklerin ribozomlara nasıl bağlandığını keşfettiler. Telomeraz enzimler üzerinde çalışırken bir keşif. Ribozomlar genetik kodlara protein taşır. Bu da canlıların kimyasını kontrol eder. Bu da kişiyi birden bire acıktırıp birden bire susatabilirsiniz. Birden bire doygunluk hissi verebilirsiniz.

"SAĞLIK BAKANLIĞI GÖNÜLLÜLERİN SAĞLIK DURUMUNU TAKİP ETMELİ"

Biyolojik saldırı sonucu vücuttaki anlamsız basınç değişikliklerinin kimse tarafından anlaşılamayacağını hatırlatan Albay Yılmaz, "Tansiyon düştü, nefrit tablo oluşturma ihtimali yüksek olabilir. Bunu siz başka hastalıklara yorumlarsınız. Hiç bir zaman akıllı hücre tarafından yapılacağını anlayamayacaksınız. Sağlık bakanlığının dikkatini çekmek istiyorum. Bu yüzden, Sağlık Bakanlığımızın long itidünel gözleme alması ve rutin olarak sağlık kontrolünden geçirmesinde fayda olacağını düşünüyorum. Yaşa, cinsiyete, mevsime bağlı olmayan, sebep sonuç ilişkisi ile açıklanamayan patojen oluşumlarda kimyasal saldırı ihtimalini düşünmekte fayda var" diye konuştu.

"EMEKLİ ALBAY YILMAZ KİMDİR"

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli olan Albay Bülent Yılmaz uzman ordu psikoloğu olarak görev yaptı. Aynı zamanda, halihazırda deniz memelilerinin mayın arama ve imha çalışmalarında kullanılabilmesine yönelik bağımsız ve bireysel araştırmalar yapmaktadır.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 14:01:19
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 14:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kotak IP: 78.50.249.xxx Tarih : 4.06.2010 16:14:50

Biyolojik su icirilenler almanyada kontrol ettirilse iyi olur  görüsündeyim