18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Meclis 14 Ağustos'ta toplanıyor

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP'nin, Meclis'in olağanüstü toplanmasına ilişkin başvurusu üzerine, TBMM Genel Kurulu'nun, 14 Ağustos Salı günü saat 15.00'de toplanması için çağrıda bulundu.

Çiçek, parti gruplarına gönderdiği “Olağanüstü toplantı çağrısı” yazısında, şu ifadelere yer verdi:

“TBMM, CHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, 'Son günlerde tırmanan ve yöntem değiştiren terör olayları ile Suriye ve Irak'la ilişkilerimiz bağlamında ülkemizin karşı karşıya bulunduğu iç ve dış tehditler konusunda bir genel görüşme açılmasına' ilişkin önergesini görüşmek için yeter sayıdaki üyenin istemi üzerine, Anayasa'nın 93 ve TBMM İçtüzüğü'nün 7. maddeleri gereğince 14 Ağustos 2012 Salı günü saat 15.00'de olağanüstü toplantıya çağrılmıştır.” 

AA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2012 Çarşamba 16:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALOŞ IP: 37.122.236.xxx Tarih : 8.08.2012 23:27:47

Sayın Bahçeli eğer PKK ya karşı isen açıkla yoksa onun gibi serseri eşkıyayla ortakmısın açıkla.Sen neden meclisin açılmasından yana değilsin. Sana görev düşer diye mi korkuyorsun çık açıkla eğer açıklayamıyorsan sus ve vekillerin Meclise girsin ve Hükümet ten bilgi alısın. Yoksa cek cakı bırak kardeşim. Ataların kemikleri sızlıyor. Sende bu vebalin orada can veren Türk Çocuklarından sorumlu olursun. Sana bu konuda hakkımı helal etmiyorum.