19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Merak uyandıran cisim!

Namibya'nın kuzeyindeki ıssız bir bölgede bulunan top şeklindeki metal obje herkesi hayrete düşürdü.

Yaklaşık 35 santimlik çapı ve 6 kiloyu bulan ağırlığı ile şimdiden internette büyük yankı uyandıran cismin nereden geldiğiyle ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor.

Düştüğü noktada 30 santim derinliğinde ve 2 metre genişliğinde bir krater oluşturan metal topun, ilk düştüğü noktanın metrelerce uzağında bulunduğu açıklandı.

Bölge sakinleri, metal top bir çiftçi tarafından farkedilmeden bir gece önce patlama sesleri duyduklarını belirtiyorlar. Kmileri bu topun UFO'ların varlığına dair bir kanıt olduğunu söylerken, bazıları da uydularda kullanılan hidrazin tanklarına benzediğini iddia ediyor.

Cismin uzay araçlarında kullanılana benzer bir metalden yapılmış olduğuna dikkat çekilirken, konunun ancak NASA ve Avrupa Uzay Ajansı'nca yapılacak incelemelerin ardından açıklık kazanması bekleniyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2011 Cuma 13:12:05
Güncelleme :23 Aralık 2011 Cuma 13:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zihni fırıldak IP: 78.170.122.xxx Tarih : 23.12.2011 19:55:45

üstün zekam ile gerçekleri açıklamaya ve keşiflerde bulunmaya devam ediyorum hurafeciler gibi birde başımıza ufocular musallat olup millleti kendi çıkarları için kandırmaya başladılar ve internetten kendilerine pay sağlamayı amaç edindiler şöyleki hurafeciler bir ermişin ayağa kalkan tabunu akşam yatırıyoruz sabah gene kalkıyor akşam yatırıyoruz genede kalkıyor misali bu cisim tamamen bir senaryodur bu cisimdeki bütün metal özellikler alaşımlarıyla ve atom yapılarıyla bizim dünyamızda vardır bu yöre halkı anlaşıp bir tertip yapmışlar bir çukur kazmışlar resimdeki cismide bu çukura yerleştirip üzerini birgüzelce balçıkla sıvamışlar birazda etrafını boyamışlar al sana gökten düşen cisim insanları kandıranlara karşı açıklamalarıma ve keşiflerime acımasızca devam edeceğim