18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Meraklısına not: Evlenememişler

'Biz Evleniyoruz' yarışmasının dün gece yapılan finalinde Caner en fazla oy alan damat adayı oldu. Ancak Caner, Tülin'le evliliğe hazır olmadığını açıkladı. Diğer damat adayları da aşık olmadan evlenmek istemeyince, düğün yerine final partisi yapılması kararlaştırıldı

Haftalardır tüm Türkiye'yi Show TV ekranlarına kilitleyen 'Biz Evleniyoruz' evinde dün gece final vardı. Yarışmanın ilk gününden bu yana ve finalde izleyicinin verdiği oylarla yapılan değerlendirme sonucu, halk en ideal damat adayı olarak Caner'i seçti. Bu gelişme üzerine gelin adaylarının evine giden Caner, Tülin'le baş başa kaldı ve ikili uzun uzun konuştu. Ancak yarışmanın bir gün öncesinde olduğu gibi ikili, yine evlilik konusunda uzlaşma sağlayamadı. Bu arada Caner'in annesi ve üvey babası kendileriyle yapılan telefon bağlantılarında Tülin'i beğendiklerini ve oğullarının onunla evlenmesini onayladıklarını söylediler. Gelin adayının ailesi de kızlarının vereceği her karara saygı duyacaklarını söyledi. Tülin de kararının 'olumsuz' olduğunu açıkladı. Bu konuşmalardan sonra Caner, şu anda evlenmek istemediğini açıkladı.

Birinci olan Caner'in, evlenmek istememesinin ardından, Ebru Akel yarışma kuralları gereği sıranın Emre'de olduğunu açıkladı. Emre ise böyle bir karara hazır olmadığını belirterek, 'Ben ödül için evlenmek istemiyorum' dedi ve iki haftadır joker tuttuğu Ebru'yu üzdü. Bu gelişmeler üzerine sıra, iki hafta önce elenen Aybars'a geldi. 'Evlenmek istediğin bir gelin adayı var mı?' diye sorulan Aybars da, 'Ben aşka inanıyorum, aşk olmadan da evliliğe inanmıyorum' dedi. 3 damat adayı da evlenmek istemediklerini açıklayınca, 'Biz Evleniyoruz'un finalinden mutlu son çıkmadı. Ve final, bir parti yapılması kararıyla sona erdi.

AKŞAM GAZETESİ
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2004 Pazar 02:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?