24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Mersin'de ürperten dehşet!

Mersin'de, 71 yaşındaki yaşlı kadın yalnız yaşadığı evinde 25 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Olay, Turgutreis Mahallesi 4114 sokakta bulunan Armağan Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın 1. katında yalnız yaşayan Atike Ceylan'ın Almanya'da bulunan kızları, 2 gündür annelerinden bir haber alamayınca, telefonla aradıkları alt kattaki manavdan yardım istedi.

Bunun üzerine yaşlı kadının kapısını çalan apartman sakinleri, kapıyı açan olmayınca polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, uzun süre kapısını çaldıkları yaşlı kadından yanıt alamayınca, çilingir marifetiyle girdikleri evde, Atike Ceylan'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı.

Evde inceleme yapan polis ekipleri, yaşlı kadının kapı girişinde 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirlerken, evdeki eşyaların da karıştırıldığını tespit etti. Ceylan'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, komşuları ise her hangi bir ses duymadıklarını belirttiler. Cinayetin, hırsızlık amacıyla işlenmiş ihtimali üzerinde duran polis, katil ya da katillerin yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 11:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?