19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Meteoroloji'den sıcak haber

Haftanın son gününde Meteoroloji’den güzel haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, hafta sonu hava sıcaklıkları artacak.

Ve nihayet bahar geldi. Nisan ayını soğuk ve yağışlı geçiren yurtta, haftanın ilk gününden itibaren sıcak hava etkili oldu. Hava sıcaklıkları tüm yurtta artmaya devam ederken, sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde olacağı belirtildi.

HAFTA SONU HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, hafta sonunda yurt genelinde yağış beklenmiyor. Türkiye'nin yüksek basınç merkezinin etkisinde kalacağı, bütün bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu, normallerinin altında gerçekleşen hava sıcaklıkları hafta boyunca iç ve batı bölgelerde artarak normalleri civarına ulaşırken, bu hafta sonunda da bütün yurtta artmaya devam edecek. Sıcaklıklar, ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredecek.

Hava sıcaklığının iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı beklenirken hafta sonu sıcaklıklar 30 dereceye kadar çıkacak. Ankara 22, İstanbul 20, İzmir 25, Adana 24, Antalya 26, Samsun 15, Erzurum 9, Diyarbakır 21 derece sıcaklık olacak.

...
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2013 Cuma 17:53:26
Güncelleme :26 Nisan 2013 Cuma 18:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?