18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Mezarlıkta bulunan ceset 'Yüz Güzeli'ne ait çıktı!

Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’nın yanında 2 gün önce bulunan bayan cesedinin, 3 yıl önce gerçekleştirilen "Ford Models Süpermodel of the World" yarışmasında ’Yüz Güzeli’ seçilen Burçin Bircan’a ait olduğu belirlendi.

Zeytinburnu’nda 2 gün önce devriye gezen polis ekipleri, saat 04.00 sıralarında Kozlu Mezarlığı’nın yanında bir bayan cesedi bulmuştu. Ayağında ayakkabı olmayan cesedin üzerinden kimlik çıkmamıştı. Öldükten sonra mezarlığın kenarına bırakılan ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, ölen bayanın kimliği bugün ortaya çıktı. Mezarlıkta ölü bulunan bayanın, 3 yıl önce gerçekleştirilen "Ford Models Süpermodel of the World" yarışmasında ’Yüz Güzeli’ seçilen Burçin Bircan (25) olduğu belirlendi. Bircan’ın, İzmir’de yaşayan ailesiyle yaklaşık 3 aydır görüşmediği öğrenildi. Gazetedeki fotoğrafları gören bir yakınlarının durumu bildirmesi üzerine İstanbul’a gelen aile, Adli Tıp Kurumu’ndaki cesedi bugün teşhis etti. İşlemleri tamamlanan cenaze aileye teslim edildi.

Ford Models Supermodel of the World yarışması öncesinde, erotik bir filmde rol aldığı ortaya çıkan ve adından uzun süre söz ettiren Burçin Bircan’ın ölüm nedeninin uyuşturucu koması olduğu öne sürüldü.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2004 Perşembe 16:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup kosovalı IP: 78.183.227.xxx Tarih : 22.01.2009 20:51:43

selamlar kelimelere şöyle başlamak isterim mutluluk vitrinde satılık almak için bendebeni emeğimi satıyorum gençli,ğimi satıyorum . burçin kardeşimizin hayatı beni okadar etkilediki dünya hayatı sanki birgün gibi geliyor bana bir anda şöhret ol bir anda parasız kal bu şans değil bu toplum faciası onu bu hale getirenler utansın lütfen burçini geçmişiyle kınamayın çünki hayatta herşey insanlar için iyiyside kötüsüde ama allah bizleri hayatın iyi tarafını göstersin yalan mutluluk olan uyuşturucudan nice bircanlarımızı korusun bazen insanlar çu kelimeyi söyler zaman kötü der ama bence öyle değil zaman değil insanlar zamanı ve dünyayı bu hale getirdi burçin kardeşimize yardım yerine dahada içine itmişler hiç kimse bile bile kendine zarar vermez allah burçin kardeşimizin dünyada yapmış oldugu günahları allah af etsin allah bizi nefsimizle cezalandırmasdın burçin kardeşimzin toprağı bol olsun allah rahmet eylesin allah nasip ederse izmire mezarına ziyarete gideceğim neyse benim yazacaklarım bukadar dediğim gibi mevlam cümlemizi yalancı mutluluktan korusun bizlerede böyle yorum imkanı verdiğiniz için bu fırsatı veren kardeşimize teşekür ederim .yakup kosovalı