19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

MHP: Harekatı ABD durdurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, TSK'nın sınır ötesi kara harekatı ile ilgili olarak ''Millet şahittir ki o sınır ötesi harekatın durdurulması kararını Amerika vermiştir'' dedi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında kara harekatını değerlendiren Şandır, "Sınır ötesi operasyon yapıyoruz binlerce askeri karda kışta dağlara sürüyoruz ama Amerika 'Yeter' diyor ve Türkiye geri dönüyor" diye konuştu.

Mehmet Şandır ayrıca, "Sayın Genelkurmay Başkanı ne diyorsa doğrudur. Söylediğinin tamamına inanıyoruz ama millet şahittir ki o sınır ötesi hareketin durdurulması kararını Amerika vermiştir. Bunun anlamı 'geri dönmeseniz nota veririm, orayı yasak bölge ilan ederim, benim savaş uçağım ile karşılaşırsınız' Türkiye'nin de buna cesaret edebilme şansı olmaz" dedi.

İstişare toplantısına MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Merkez İlçe Başkanı Murat Aksoy, İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Ülkü Ocağı Başkanı Süleyman Yuvanç, 19 oda ve dernek başkanı, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

...
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 11:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.35.xxx Tarih : 14.03.2008 14:14:01

Sayin Şandir Mhp ülkücü parti olarak ne yapabildiki, su andaki teröristlerle birlikte calisan Tayyib Bey terör birligine bir sey dei. Bos konusman abd böyle dediyse neden sen yumrugunu masaya vurmadin hey diye,sen ne yaptin sizde geldiniz Türban diye öbür taraftan yikilmamiza destek verdin, yani vermedinizmi ,sonundada baskaniniz acikladi AKP bizi kandirdi diye.Iste sizin Mhp liliginiz bu kadar,siz onlari taslar gibi hem onaylayin sora da yok abd dur dedi diyorsunuz, nerede sizin Türk,lügunuz yoksa sizinde ayri bir davaniz oldugunu aciklayinda sizi mhp olarak bir daha secilmeniz engellensin,bu milletin oylarini zayi ettiniz.