18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Michael Jackson ilk kez televizyonda konuştu

Pop yıldızı Michael Jackson, hakkında çocuğa cinsel taciz davası açılmasından bu yana ilk kez televizyonda konuştu.

Suçlamaları reddeden Jackson, yatağını çocuklarla paylaşmakta kötü bir yan görmediğini ve kendisine haksızlık edildiğini, polisin de çok sert davrandığını söyledi.

Los Angeles’ta bir otelde CBS Televizyonu’na konuşan Jackson, "Bir çocuğu inciteceğime bileklerimi keserim. Asla bir çocuğu incitmem. Bunlar tamamen yanlış. Haksızlığa uğruyorum. Bir çocuğun yüzüne baktığımda, tanrının yüzünü görüyorum" dedi.

Çocuklarla yatağını paylaşmanın kendisi yönünden kabul edilebilir olup olmadığı yönündeki soruya "Tabii ki. Niye olmasın?" şeklinde cevap veren Michael Jackson, "Eğer bir sübyancı ya da katilseniz bu iyi değil ama ben değilim. Yatağımı paylaşmakta ne yanlışlık var? Yatakta uyudum demiyorum. Bir çocuğa cinsel birşey de yapmıyorum" diye konuştu. Jackson, küçükken defalarca büyüklerle aynı yatakta yattığını da sözlerine ekledi.

Polisin Neverland çiftliğinde yaptığı aramaya da değinen Jackson, mahremiyetinin çiğnendiğini ve çiftliği artık evi gibi görmediğini belirtti. Artık orada yaşamayı düşünmediğini belirten Michael Jackson, "Orası artık sadece bir ev. Artık benim yuvam değil" dedi.

Polis memurlarının kendisini kelepçelerken bilerek sert davrandığını söyleyen Jackson, bileğini, kollarını ve sırtını incittiğini belirtti. Jackson, polisin kendisini tuvalete kilitleyerek dalga geçtiklerini de kaydetti. Michael Jackson, kirli tuvalette bir süre kilitli kaldığını söylerken, "Bir polis pencereden bakıp ’Kokla. Güzel Kokuyor mu? Kokuyu sevdin mi?’ dedi. Ben ise sadece orada bir yere oturup bekledim" diye konuştu.

California’daki Neverland adlı çiftlikte yaşayan 45 yaşındaki Jackson hakkında 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel tacizde bulunmak ve küçük çocuklara alkol içirmekten geçen hafta toplam 14 dosyalık bir dava açılmıştı. Jackson’ın bunların hepsinden suçlu bulunması halinde 24 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtilmişti. Hakkındaki iddiaların ardından göz altına alınan Jackson, 3 milyon dolar kefaletle serbest bırakılmıştı.

NEWYORK
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2003 Pazartesi 11:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?