29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Militanlar can derdine düştü

Hükümetin PKK'ya karşı dünya kamuoyunun desteğini alması teröristlerin bir arada kalmasını zorlaştırdı. Bir yolunu bulan teröristler, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine sığınıyor.

Örgütün, kaçma girişiminde bulunan onlarca militana üzerinde naylon yakarak işkence yaptığı, aç susuz bıraktığı, çoğunu infaz ettiği aktarılıyor.

Terör örgütünün son zamanlarda örgüt elemanları üzerindeki baskısı ve politikalarından rahatsız olan 'Rozgin' kod adlı terörist, 1991'de katıldığı örgütten kaçarak, silah ve teçhizatıyla birlikte Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

Türkiye'de birçok eylemde yer aldığını itiraf eden teröristin tim sorumlusu olduğu, örgüte eleman kazandırma ve mühimmat sevkiyatı ile uğraştığı belirtildi. Şırnak nüfusuna kayıtlı olan teröristin, örgütün cephanelikleri ve sığınakları hakkında detaylı bilgiler verdiği belirtildi.

Geçtiğimiz yıl 109 terörist, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olurken; 2008 yılında şimdiye kadar 4 terörist teslim oldu. 16 terörist ise güvenlik güçleri tarafından sağ olarak ele geçirildi

Zaman
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 05:29:19
Güncelleme :16 Ocak 2008 Çarşamba 12:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OFLU FATIH IP: 88.78.185.xxx Tarih : 16.01.2008 06:32:33

iNSAALAH  DAGDA BAGDA BIRTANE TERÖR MENSUBU KALMAZ HEBSI TESLIM OLUR DÜNYANIN DESTEGINDEN BAHSEDILIYOR DESTEGIN ADINI SIZ KOYUN BENCE O ITTIFATCILARIN YANI PKK YA YARDIM YATAKLIK EDEN ÜLKELERIN DESTEGI BINEVI TÜRKCESI CIKIS (EXIT) YOLU KALMATI YAPTIKLARI HILELER BIRER BIRER ORTAYA CIKTI CÜNKÜ TÜRKIYE CUMHURIYETI POLITIK AMACLI OLSUN BILHASSA GENELKURMAY VE HÜKÜMETIN KARARLI TUTUMU ISTIKBARAT DURUMU GÜVENLIK GÜCLERIMIZIN CALISMALARI KARSISINDA MECBURIYETTEN TÜRKIYE CUMHURIYETINE SÖZDE DESTEK VERIYORLAR ve ben bütün birimlerimizi candan kutluyor ALLAH YAR VE YARTIMCILARI OLSUN SAYGILAR OFLU