19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Millet ABD rüyası görür o Türkiye

Önümüzdeki ayın başında Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak olan ABD Başkanı Barack Hüseyin Obama'dan önce kardeşi George Hüseyin Obama Türkiye'de. Obama'nın kardeşi George Hüseyin Obama, bor madeninden nano yağlayıcılar üreten Türk teknoliji firmasının Kenya temsilcisi olmak için İstanbul'a geldi.
NNT Nanoteknoloji Bor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Akın, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama'nın kardeşi, Hüseyin George Onyango Obama'nın, şirketlerinin ürettiği bor power motor yağlarının Kenya temsilcisi olmak için kendilerine başvurduğunu ve temsilcilik sözleşmesinin imzalandığını söyledi.

Akın, 'ABD Başkanı Barack Obama'nın kardeşi George Hüseyin Onyango Obama, ürünlerimizi Güney Afrika'daki temsilciliklerimiz sayesinde tanımış, ayrıca İngiltere'nin en güçlü akredite merkezi Mıra'nın test sonuçlarını incelemiş ve ürünün Almanya Münih'te bulunan Dünya Teknoloji Müzesi'ne 'asrın en önemli buluşu' olarak girdiğini öğrenmiş. Bu incelemelerinin ardından şirketimizle iletişime geçen Obama'nın isteği yönetim kurulumuzca uygun görüldü ve temsilcilik sözleşmesi kendisiyle imzalandı. Biz ürünümüze
güveniyoruz, böyle bir teklif bu güvenimizin haksız olmadığını bir kere daha kanıtlamış oldu" diye konuştu.
NNT Nano Teknolojileri A.Ş İcra Kurulu Başkanı Cafer Akın ise Obama'yla yaptıkları temsilcilik anlaşmasının 1 yıllık olduğunu ve uygun görüldüğü taktirde yeniden uzatılabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:08:24
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 14:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?