19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Milliler Yunanistan maçından umutlu

Kaptan Bülent, Gürcistan maçını unuttuklarını ifade ederek, "Geçmiş geçmişte kaldı, biz önümüze bakıyoruz. Evet, kötü bir başlangıç yaptık, ama bunu iyiye çevirmek bizim elimizde, bunun için Atina’ya geldik. Zor bir maç olacak, ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

Bülent’in sakatlığı tamamen geçti

Geçmişte Yunanistan’a karşı oynanan milli maçların kazanılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Bülent, ancak şu an için sadece takımın durumunun ve önlerindeki maçın önem taşıdığını vurguladı. Bülent, sakatlığının ve son günlerde yaşadığı hastalığın tamamen geçtiğini de ifade etti.

Nihat: "Yedek kalmak benim için sorun değil"

Nihat ise Gürcistan maçı sonrasında yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını kaydederek, maçlarda yedek olarak soyunmayı sorun yapmadığını söyledi. Nihat, şöyle konuştu:

"Normalde ben oynamadığım bir maçtan sonra açıklama yapmayı şahsen sevmiyorum, o sözleri de kötü niyetle söylemedim. Sonuçta burada her oyuncu oynayabilir, yedek de kalabilir. Ben hiçbir zaman bunu sorun yapmam, lütfen bunu herkes böyle bilsin."

Nihat, Yunanistan maçı için ise, "Çarşamba günü yapılacak maç çok zor olacak, bunun bilincindeyiz. Rakibimizi ne çok büyük, ne de çok ufak görüyoruz. Zor olacağını biliyoruz, ama biz istediğimizi sahaya yansıttığımız zaman, ülkemize iyi bir sonuçla döneceğimizi biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Zevkli bir maç olacak

Kaleci Rüştü de her iki takım için de çok önemli bir maç oynanacağını kaydederek, şunları söyledi:

"Biz buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çünkü ilk maçımızda kaybettiğimiz iki puanı telafi etmemiz gerekiyor. Yunanistan da ilk maçta puan kaybetti, zannederim zevkli bir maç olacak. Ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz."

Bu arada futbolcular, Yunanistan’ın Arnavutluk ile oynadığı maçtan sonra çıkan olayların kendileri üzerinde bir baskı yaratmadığı görüşünü ifade ettiler.
TRT
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2004 Salı 15:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?