18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Millilerden gol sesi çıkmadı: 0-0

Atina’nın Karaiskaki stadındaki karşılaşmanın normal süresi her iki takımın da pozisyonları değerlendirememesi sonucu golsüz sona erdi. Üç dakikalık uzatma süresinin bitmesine saniyeler kala serhat'ın sol kanattan getirdiği topu iyi değerlendirememesi milli takımı bir golden etti. Yunanistan, Türkiye maçı sonrasında grubunda ilk puanını almış oldu. Milli takım ise Gürcistan beraberliğinden sonra gurupta ki puanını 2 ye çıkarmış oldu.

Hakan Şükür kadroda yok

Milli takımda Hakan Şükür sakatlığı nedeniyle son anda Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal tarafından 18 kişilik kadrodan çıkarıldı. Hakan maçtan 1 saat 15 dakika önce kondisyoner ile birlikte sahada koşu yaptı. Bu sırada Yunanlı taraftarlar Hakan Şükür’ü ıslıkladılar.

Yunanlı seyirciler taşkın hareketlerden kaçındı

Yunanlı taraftarlar maçtan 45 dakika önce stadı tamamen doldurdular. Olimpiyat oyunları nedeniyle yenilenen Karaiskaki Stadının oldukça modern görünümü dikkat çekerken, taraftarların da taşkın hareketlerden geçmişe oranla vazgeçmeleri dikkat çekti. Ancak küçük bir taraftar grubu Kıbrıs Bayrağı açtı.

İstiklal Marşı’na alkış

Karşılaşma öncesi İstiklal Marşı çalınırken bir grup Yunanlı taraftar protesto etmek istedi. Diğer grup onlara engel oldu ve daha sonra birlikte İstiklal Marşı’nı alkışladılar.
kenthaber-istanbul
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2004 Perşembe 00:08:36
Güncelleme :9 Eylül 2004 Perşembe 00:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?