30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Minibüsçüler belediyeyi yaktı!

Adıyaman'ın Kahta İlçesi’nde  yeni hatlar açılmasını protesto eylemi düzenleyen minibüs şoförleri, belediye önündeki yolları trafiğe kapatıp, bir minibüsü belediye binasının kapısından içeri sokup ateşe verdi.

Yanan minibüsün belediye giriş kapısını kapatmasının ardından alevler belediye binasını sardı. Belediye binasının kapısı alevler içinde kalırken dumanlar binada yükselmeye başladı. Bu sırada yüksek katlarda çalışanlar canlarını tehlikeye atıp pencerelerden tutunarak aşağıya inmeye çalıştı. Yaşanan kargaşa vatandaşlar tarafından büyük endişe içinde izlendi.

Alevlerden kaçmak isterken binadan düşme tehlikesi atlatan onlarca kişi bir mucize eseri herhangi bir yara almadan binadan çıkmayı başardı.

İtfaiye ekipleri, yolların kapalı olması nedeniyle iddiaya göre, yangına gecikmeli olarak müdahale ederken, çok sayıda polis ve sağlık görevlisi de belediye önüne yönlendirildi. Belediye binasındakilerin bir kısmı itfaiye görevlilerince çıkarıldı. Alevler belediye binasında kısmen hasara yolaçarken, yangın söndürüldü.


 

...
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2011 Cuma 17:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?