20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

MSN'li fuhuş çetesi

Müşterilerini MSN aracılığı ile seçen saunacı fuhuş çetesi çökertildi.

Bakırköy Asayiş Büro ekipleri yapılan bir ihbarı değerlendirerek İncirli Caddesi üzerinde üç aydır ruhsatsız olarak hizmet veren Asil Beuty Salon'a baskın düzenledi.

ÖNCE ARABA CAMLARINA KART BIRAKTILAR
Polisin son günlerde saunalara yönelik yaptığı baskınlar nedeniyle Bakırköy'deki sauna sahibi ilginç bir yönteme başvurdu. Asil Beauty Salon'un sahibinin bastırdığı kartlar sauna çalışanlarının başta Bakırköy olmak üzere Florya, Yeşilköy ve Ataköy'de park halindeki arabaların camlarına bırakıldı.

SONRA MSN'DE SOHBET ETTİLER
Kartta yazan numarayı arayan müşterilerden öncelik olarak MSN adresleri istendi. MSN adresleri olmayan kişilerden ise en az iki tane referans istendi. Referans bulamayan kişilerin saunaya alınmıyor. MSN adresleri olan müşterileriyle iki gün boyunca webcam'da görüntülü olarak konuşan sauna sahipleri iki gün sonunda müşterilerini saunaya davet ettikleri öğrenildi. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildiler.

Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 08:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay özdemir IP: 85.97.181.xxx Tarih : 2.06.2008 16:25:34

msn adreslerine cok dikakt hele bir @maial atılmadan linkleri tıklamayın bizden söylemesi fuhus cetesi kurmuslar hatunlar hele istanbul gibi yerde fuhus batagı gencecik körpecik kızlar fuausa sürüklenio ayıp allahın adaletine bırakıyorum