30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Mucize bebekler!

İspanya'nın başkenti Madrid'de, Kanarya Adaları'na gitmek için havalanırken düşen uçağın enkazından 153 kişinin yanmış cesedi çıkarılırken, ajanslara bir iyi bir de kötü haber geldi. Uçaktaki tek Türk yolcu olan işadamı Mustafa Erdil'in de öldüğü bildirilirken, facianın ardından sevindiren gelişme ise enkazdan 2'si bebek 5 çocukla birlikte 19 kişinin sağ çıkarılması oldu.

Kazadan 1 saat önce, uçağın hava girişinde aşırı ısınma yaşandığı, ancak hangara alınarak sorunun giderildiği belirtilirken, ölenler arasında 5 Alman, 2 Fransız, 1 Moritanyalı, 1 Brezilyalı, 1 Bulgar, 1 Gambiyalı, 1 İtalyan ve 1 Endonezyalı'nın bulunduğu kaydedildi. 153 ölüden sadece 50'sinin kimlikleri tespit edilebildi. Yanan cesetler için DNA testi yapılacak.

Türk yolcudan acı haber

Uçakta bulunan Türk işadamı Mustafa Erdil'in ne ölü listesinde ne de yaralı listesinde yer aldığı açıklanmıştı. Akıbeti merak edilen işadamı hakkında kötü haber dün geldi. Erdil'in, ölenler arasında olduğu açıklandı. Türk işadamı, İspanya'ya gemi almak için gitmişti. Endişe içinde bekleyen ailesi, acı haberle yıkıldı.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 07:26:46
Güncelleme :22 Ağustos 2008 Cuma 07:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?