19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Muhaliflerden, Baykal'a bireysel emeklilik için para toplama çağrısı

Yerel seçimlerden sonra suların durulmadığı CHP’de, tartışmalar partinin internet sitesine de taşındı. CHP’nin başarısız olduğunu savunan partililer, internet sitesinde, "Baykal’a hep beraber bir bireysel emeklilik için para toplayalım ve emekli edelim" şeklinde ifadelere yer verdiler.

Yerel seçimlerden sonra CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a yönelik eleştiriler devam ediyor. Seçim sonuçlarının CHP açısından bir hezimet olduğunu savunan partililer, tepkilerini her ortamda dile getiriyor. Muhalif Anadolu Hareketi ve CHP Ankara Taban Hareketi’nin Genel Merkez önünde eylem yapmasının yanısıra 9 milletvekilinin olağanüstü kurultay istediği partide, tartışmalar devam ediyor.

Daha çok partili gençlerin ziyaret ettiği <http://www.chp.org.tr> adresli internet sitesi de olağanüstü kurultay seslerinin yükseldiği bir yer halini aldı. Site içinde yer alan tartışma sayfalarına partililer, Baykal’ın istifa etmesi yönündeki görüşlerini yazdılar. Yoğun bir tartışmanın yaşandığı sitede, Antalya’nın niye kaybedildiğinin hesabını soran partililerin yanısıra Baykal’ın kesinlikle gitmesini isteyenler de var. Baykal’ın yerine CHP eski Genel Sekreteri Ertuğrul Günay’ın önerildiği sitede, en çok dikkat çeken, "Baykal’a hep beraber bireysel emeklilik için para toplayalım ve emekli edelim. Bir genç olarak, bir taze beyin olarak Baykal ve kadrosu partiye ve benim gibi CHP’lilere zarar veriyor. Tek bir şey söylüyorum. Artık emekli ol. Git, istersen bizler sana bir bireysel abonelik açalım. Oradan emekli ol. Git, git, git..." yazısı oldu. Bazı partililer ise Baykal’la beraber tüm yönetimin istifa etmesini istedi.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2004 Cuma 20:00:20
Güncelleme :10 Nisan 2004 Cumartesi 00:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?