18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Münevver tehdidiyle fuhuş!

Adana'da Facebook'ta tuzağına düşürdüğü 3'ü yaşı küçük 7 kıza "Sizi Münevver Karabulut'tan beter ederim" diye tehdit ederek tecavüz edip, 400 lira karşılığında aralarında doktor, işadamı, müteahhitlerin de bulunduğu kişilere pazarladığı öne sürülen uzman çavuşluktan atılma Seçkin Lütfü Özdemir (33) ile birlikte 6'sı tutuklu 34 kişi hakkında dava açıldı. Çete lideri olduğu iddia edilen Özdemir'in 150 yıl, diğer sanıklar hakkında da 15'er yıla kadar hapis cezası istendi.

Facebook'tan küçük yaşta kızların fuhuşa sürüklendiği ihbarı üzerine Adana Emniyeti Ahlak Bürosu ekipleri, sosyal paylaşım sitesindeki arkadaşlık hesaplarını incelemeye aldı. Ayrıca, küçük kızları tuzağa düşürdüğü ihbar edilen uzman çavuşluktan atılma Seçkin Lütfü Özdemir'in telefonları da mahkeme kararıyla dinlemeye alındı. Polisler önce tecavüze uğrayan ve erkeklere pazarlanan A.N. (17), N.R. (16), A.L.'ye (15) ulaştı. Kızlar, psikolog nezaretinde alınan ifadelerinde Özdemir'in, kendilerini kandırıp, bıçak ve tabancayla tecavüz ettiğini anlatıp, zorla cinsel ilişkiye girdikleri kişilerin isimlerini de tek tek verdiler. Yaşı küçük 3 kızın yanı sıra 18 yaşından büyük 4 genç kızın da aynı tuzağa düşürüldüğü belirlendi.

"MÜNEVVER'DEN BETER YAPARIM"
Çete lideri olduğu öne sürülen Özdemir'in, sanal alemde sevgili oldukları kızlarla yüz yüze görüşüp lüks otomobille gezdirdiği, okullarına ve dershanelerine götürüp getirdiği iddia edildi. Tuzağına düşürdüğü kızların cinsel ilişki teklifini reddetmesi üzerine de "Sen Münevver Karabulut'u tanıyor musun? Seni Münevver'den beter yaparım. Seni parçalara ayırırım kimse bulamaz" diyerek tehdit edip bıçak ve tabanca zoruyla tecavüz ettiği belirlendi. Uygunsuz görüntülerini ve fotoğraflarını çektiği kızları daha sonra 150 ile 400 lira arasında pazarlamaya başladığı, bulduğu müşterilere de "Elimde taze çiçekler var, ne isterseniz yapar" dediği saptandı. Çetenin, küçük yaştaki kızları, 62 yaşındaki bir kişiye de pazarladığı saptandı.

Küçük kızların ifadeleri doğrultusunda, 100'ü aşkın polisle 25 Aralık 2011'de 28 değişik adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Şafak vakti yapılan operasyonda, Özdemir ile birlikte küçük kızlarla cinsel ilişkiye girdiği belirlenen aralarında özel bir sağlık kurumunda görevli doktor, Adana'nın tanınmış dondurmacısı H.A., müteahhitler ile üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 34 kişi yakalandı. Çete lideri Özdemir ile birlikte Yusuf S. (25), Erdal A. (26), Abdullah Umut S. (23), Cuma O. (42) ve Gökhan D. (36) tutuklandı.

Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturmasını tamamlayıp Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Çete lideri olduğu iddia edilen Özdemir'in 150 yıl, diğer sanıklar hakkında da 15'er yıla kadar hapis cezası istendi. Önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan sanıklar suçlamaları kabul etmezken, 7 kızın yapılan muayenelerinde ruh ve beden sağlıklarının bozulduğu belirtildi.

A.N.: TECAVÜZ EDİP, SATTI
Bu arada, çete lideri Özdemir'in 2 yıldır erkeklere pazarladığı A.N.'nin, Özdemir'in sosyal paylaşım sitesinde kendisine güzel cümleler kurduğunu belirterek, "18-19 yaşında varlıklı biri olduğunu söyledi. İlgisi beni cezbetti. Profildeki fotoğrafta da yakışıklı, genç görünüyordu. Arkadaşlığını kabul ettim. Yazıştık. LGS kursuna gittiğim dershanenin önüne geldi. Beni otomobiline aldı. Ben önce kendisini bir başkası, şoförü zannettim. Uzaklaşmak istedim. Beni kolumdan çekip otomobile zorla bindirdi. Daha sonra götürdüğü yerde tokatladı. Tecavüz etmek istedi, direnince ‘Seni Münevver Karabulut'tan daha beter yaparım' diyerek tabancasını kafama dayadı. Zorla tecavüz etti. Çıplak görüntü ve fotoğrafımı çektiği için korkumdan sesimi çıkartamadım. Dediği kişilerle de para karşılığı ilişkiye girdim. Parayı kendisi alıyordu" dediği öğrenildi.

 

...
Yayın Tarihi : 4 Mart 2012 Pazar 19:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?