26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Narkotikten sabah operasyonu

İstanbul'da bu sabah narkotik operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 'Issız Adam' filmiyle tanınan Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ve şarkıcı Cenk Eren'in yanı sıra bir çok ünlü isim gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından kokain satıcılarına yönelik operasyonda aralarında şarkıcı Cenk Eren, dizi ve sinema oyuncusu Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal ve "Miss Turkey 2011" güzellik yarışmasında 2'nci olan Gizem Karaca'nın da aralarında olduğu 30'dan fazla kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bazı tiyatro oyuncularının da olduğu belirtiliyor.

Operasyonun, bir kokain satıcısının ifadesi doğrultusunda başlatıldığı öğrenildi.

ÇAĞATAY ULUSOY VE GİZEM KARACA ADLİ TIP’A GÖTÜRÜLDÜ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokak torbacılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda aralarında Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de bulunduğu toplam 38 kişi gözaltına alındı.

Ünlü isimlerden Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye 2. güzeli seçilen Gizem Karaca, Mehmet Akgün, Selen Katırcıoğlu, Yusuf Hasan Akgün, oyuncu Ergün Taş, Kaan Turgut, Selin Borankay ve Hüseyin Orçun Benli’nin de aralarında bulunduğu toplam 15 kişi, kan örneği alınması için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Öte yandan, Cemal Hünal ve Cenk Eren ise öğle saatlerine doğru Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü.

CEMAL HÜNAL VE CENK EREN SERBEST BIRAKILDI

İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimlerden oyuncu Cemal Hünal ve şarkıcı Cenk Eren serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, aralarında Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve Cenk Eren gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu toplam 38 kişi gözaltına alınmıştı. Cemal Hünal ve Cenk Eren, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğünden ayrılırken kısa bir açıklama yapan Cenk Eren, “İfademi verdim. Şimdi de serbest bırakıldım, gidiyorum” dedi. Cemal Hünal da 'neden gözaltına alındığı' yönündeki soruları yanıtsız bıraktı. Hünal, “Serbest bırakıldım” demekle yetindi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2013 Cuma 10:41:18
Güncelleme :25 Ocak 2013 Cuma 17:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?