1
Haziran
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Nataşa'nın intikamı!

Türk erkekleri ile sonu hüsranla biten gönül ilişkisi yaşayan Rus kızlar, intikamlarını internet sitesinde alıyor.

Tatilini Türkiye'de geçirip, Türk erkekleri ile mutsuz biten gönül ilişkisi yaşayan Rus kızlar, kendilerini üzen Türk erkeklerinin adlarını ve fotoğraflarını kurulan internet sitesinde teşhir ediyor.

Rusya'da 2001 yılında kurulan ve bugüne kadar milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen ‘www.kunstkamera.net’ adlı internet sitesi, çapkın Türk erkeklerine savaş açtı.

Giriş sayfasında, Türkiye ve Mısır'ın çok güzel iki ülke olduğunu ve her iki ülkeyi de çok sevdiklerini belirten site moderatörleri, bu ülkelerde tatil yapmaya niyetlenen kadınların bazı erkeklere dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulunuyor.

Black List (Kara Liste) sayfasında ise Türkiye'nin çeşitli turistik bölgelerinde yaşayan bazı erkekler hakkında fotoğraflarının da yer aldığı adreslerinden, mesleklerine kadar çeşitli bilgiler yayınlanıyor. Olumlu veya olumsuz duygularını yazan ama çoğunlukla da kötü anılarını anlatan Rus kızların Türk erkeklerini acımasızca eleştirdiği sayfada, Türkiye'de yaşadığı gönül macerasından ağzı yanan kadınlar çapkınları deşifre etmeye teşvik ediliyor.

Kemer'de bir kulüpte çalışan adının açıklanmasını istemeyen 26 yaşındaki bir genç, sanal sohbette (chat) tanıştığı bir Rus kıza kendisini anlatmaya başladığında, onun kendisini tipini bile tarif edecek kadar yakından tanıdığını anlayınca çok şaşırdığını söyledi. Aynı genç, “Siteden de haberim yoktu. Beni nereden tanıdığını anlayana kadar çok uzun süre geçti. Rus kızlar, çapkınları deşifre ediyor'' dedi.

Saffet Yenigün - Antalya DHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 16:55:16
Güncelleme :31 Ocak 2008 Perşembe 16:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?