25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ne şov yaptım ne o sözü söyledim!

Kokain yüzünden gözaltına alınıp serbest bırakılan ünlü yıldız açıklama yaptı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan ve önceki gün de savcılık tarafından serbest bırakılan Tarkan, mahkeme çıkışı hayranlarının sevgi gösterilerinin şov olarak aktarılmasına üzüldüğünü belirtti. Tarkan, söylemediği sözlerin medyada yer almasına kırıldığını da dile getirdi.
Narkotik Şube tarafından gözaltına alınan ve daha sonra savcılık tarafından serbest bırakılan Tarkan, bu süreçte gözaltına alınmasından çok medyada yer alan haberlere üzüldüğünü söyledi.

Dört günlük gözaltı süresinin ardından beşinci gün serbest kalan Tarkan, çıkışta hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılanmıştı. Fun Club üyeleri ve sevenlerinin alkışları arasında mahkemeden çıkan Tarkan, onların sevgi gösterilerine el sallayarak ve gülümseyerek cevap verdi. Ancak bu olay, bazı yerlerde, internet sitelerindeki yorumlarda Tarkan’ın şovu olarak yer aldı. Bu duruma içerleyen Tarkan, “Hayranlarım benimle birlikte üzüldü, çıkışta da sevinçlerini gösterdiler. Ben de onlara el sallayıp teşekkür ettim. Bunu bile şov olarak aktarmışlar” diyerek sitem etti.

Gözaltı süresince polisler dışında kimseyle konuşmadığı halde söylemediği bir çok şeyin kendisinin ifadesi gibi aktarıldığına da çok üzülen Tarkan’ın, “Kimseyle konuşmadım, kokain kullandığımı itiraf ettiğimi yazmışlar. İsteyen polisteki ifademe ulaşabilir. Böyle şeyler söylemedim” dediği öğrenildi. Öte yandan Tarkan’ın Avukatı Yunus Egemenoğlu da, “Tarkan’ın, soruşturması devam eden suç örgütü ile ilgisi bulunmamaktadır. Evinde ve üzerinde kokain bulunmamıştır. Uyuşturucu bağımlısı olduğu doğru değildir. Arkadaşlarına uyuşturucu ortamı sağlamamıştır, uyuşturucu ticaretinin içinde değildir ve olmamıştır. Torbacılarla hiçbir bağlantısı olmamıştır. Torbacıların defterlerinde adı geçmemiştir. Polise direndiği haberi doğru değildir. Şoförüne herhangi bir suç attığı doğru değildir” açıklaması yapmıştı.

Tarkan’ın mahkemeye çıkarılmasından itibaren toplanan hayranları, ünlü sanatçının tahliyesinden sonra sevgi gösterilerinde bulunmuş ve gözyaşlarını tutamamıştı.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 11:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?