26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Neden KENTHABER ?

Türkiye’de internet gazeteciliğine yeni bir isim daha ekleniyor; KENTHABER geliyor !

Neden KENTHABER ?

Çünkü;

KENTHABER, yayın hayatına geçtiği günden itibaren, internet haberciliğine farklı bir pencereden bakacak.

KENTHABER, verdiği sözlerin, yaptığı haber ve yorumların takibini yaparak, her kelimesinin, her cümlesinin arkasında duracak.

KENTHABER, bölge editörleri ile, bu ülkeyi yönetenlerin, ilçelere, hatta beldelere kadar yaptıkları faaliyetleri, yakın mercekle takip edecek, hiçbir kaygı duymadan ve kimseden korkmadan yayınlayacak.

KENTHABER, ülke menfaatlerine aykırı, gayri medeni icraatları, acımasızca yerden yere vururken, yapılan her olumlu icraatı, alınan her olumlu kararı, ayakta alkışlayacak, destekçisi olacak.

KENTHABER, amatör heyecanla yayın hayatını sürdürecek. Asla çıkar ilişkilerine girmeyecek, hiçbir kurum ve kuruluşun sesi, basın organı, tetikçisi olmayacak.

KENTHABER, haberlerinde ve yorumlarında eleştirdiği kişi ya da kurumlara cevap hakkı tanıyarak, yayın yoluyla yargısız infaz yapmayacak.

KENTHABER, Siyasilerin dışında, Türkiye’deki ticaret ve sanayi odalarının faaliyetleri hakkında da ülke vatandaşının bilgi sahibi olmasına katkıda bulunacak.

KENTHABER, ülkemizdeki her vatandaşın sesini özgürce duyurabileceği bir platform oluşturarak, yönetenle yönetilenin birbirini duymasını sağlayacak.

KENTHABER, özellikle “din” tacirliği yaparak, insanımızı sömürmeye çalışan her kişi, kurum ve kuruluşun cesurca karşısında duracak.

KENTHABER, haber ve yorumların dışında, tarih ve turizm cenneti olan vatanımızın tanınması için elinden geleni yaparak, sadece yabancılara değil, ülke insanına da gönüllü rehberlik yapacak.

KENTHABER, ülkenin en ücra köşesindeki sivil toplum kuruluşları ile sürekli görüş alışverişinde bulunarak, faaliyetleri hakkında tüm ülkeyi bilgilendirecek ve onların dışa açılan penceresi olma görevini üstlenecek.

KENTHABER, üzerine aldığı bu sorumlulukları, verdiği bu sözleri yerine getirmeye çalışırken, gözden kaçan en ufak bir ayrıntıda bile, uyarıda bulunan her okuyucusunun ikazını büyük bir titizlikle dikkate alacak.

KENTHABER, zengin içeriği ve taşıdığı ve yukarıda açıkladığı bu misyonları ile, ülkemizin muasır medeniyet seviyesine çıkmasında bir nebze katkısı olursa, amacına ulaşmış sayılacak.

Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2003 Salı 00:00:04
Güncelleme :4 Kasım 2003 Salı 00:25:58