1
Haziran
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Netanyahu'dan ilk tepki!

İsrail Başbakanı Netanyahu, resmi ağızdan kesin bir dille Türkiye'den özür dilemeyeceklerini bildirdi.

Türkiye'nin İsrail ile diplomatik ilişkileri alt seviyeye indirmesinden sonra ilk defa konuşan Benjamin Netanyahu, haftalık hükümet toplantısının başında bakanlar ve gazetecilere yaptığı konuşmada, "Sivillerimizi, çocuklarımızı ve toplumumuzu savunmaya çalıştığımız için özür dilememiz gerekmiyor." Dedi.

Netanyahu, silahların Gazze'ye ulaşmasını engellemeye çalıştıklarını savunarak, bunun için özür dilemeyeceklerini ifade etti. Bununla birlikte Netanyahu Türkiye'ye seslenerek, "İsrail ölenler için üzüntüsünü dile getiriyor." dedi.

Türkiye ile ilişkileri düzeltmek istediklerini de belirten İsrail Başbakanı, "Türkiye ile anlaşmazlığın üstesinden gelmek için bir yol bulacağımıza ümit ediyorum. İsrail hiçbir zaman Türkiye ile ilişkilerin bozulmasını istemedi, şimdi de ilişkileri bozmak istemiyor." ifadelerini kullandı.

..
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2011 Pazar 14:03:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet aktinyaldiz IP: 178.200.181.xxx Tarih : 5.09.2011 08:24:53

Hey gidim heyy dünya sizin bu simarikliginiza göz yumdugu müddetce her türlü zulumü yapariz saniyorsunuz ama her zulmün bir sonu vardir netanyahu denilen it serefsiz sizler ne kadar insana ve ne sekilde iskence yapiyorsunuz ve bazi ülkelerin diplomatlarini öldürdüyorsunuz ve pkk denen itleride siz saliyorsunuz TÜRKIYE'IN üzerine  insaallah birgün sonunnuz gelecen insallah ben ölmeden görürüm sizin sonunuzu yaptiginiz bu zulümler er veya gec sizden cikacak bunu hic unutmayin sizi gidi itler................. diyecek cok sey varda  bu zalimler icin ama neyse birazida bende kalsin baska zaman insaallah devami gelir .................

Bir düsünsenize  zalim insanlar sizi avrupa  ve amerika yani hristiyan alemi sizi bu kadar seviyorduda niye sizi arap yarimadasina kadar sürdüner niye kendi topraklarinda barindirmadilar sizi bir düsünün bakalim insaallah  bizim bazi müslümanim diye gecinen bazi müslüman ülke liderleri bir an önce bu yalakaliklarindan vaz gecer ve sizden hesap sorarlar ama her ne hikmetse buna cesaret edemiyorlar neden acaba??? Mubarak gibiilerini satin aldiniz tabi ve onun gibi niceleri ama türk milleti satilmaz öyle kolay kolay bunu hesaba katmadiniz insaallah hersey müslümanlarin istedigi gibi olacak bir gün gelecek insaallah en kisa bir zamanda olur bende görürüm..................

 SAYGILAR  VE SELAMLAR TÜM MÜSLÜMAN KARDESLERIME