20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Nevşehir'de tüyler ürperten vahşet!

Nevşehir'de çöplük alanında naylon çuval içerisinde yabani hayvanlar tarafından bazı organları yenilmiş olarak bulunan genç bir kadına ait cesedin, mazotla yakılmak istendiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinin çöplük alanında genç bir kadına ait olduğu belirtilen bir ceset bulunduğunun Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne ihbar edilmesinin ardından başlayan soruşturma sürüyor.

Uçurumun alt tarafında çöp atıkları arasında bulunan naylon çuvalın bir kısmının yabani hayvanlar tarafından parçalandığı ve genç kadının sağ meme ve iç organları ile sağ parmak uçları, diz kapağı ve alt kısımlarının yenildiği ifade edildi. Açıklamada, cesedin yüz kısmının ve vücudunun mazot dökülmek suretiyle yakıldığının tespit edildiği bilgisine yer verilirken, genç kadının üzerinde siyah bluz ve siyah etek ile kolları sıyrılmış pembe mont bulunduğu ifade edildi.

Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopside, genç kızın 1.70 santim boylarında, 65-70 kilogram ağırlığında ve kumral olduğu, saçlarında az sayıda beyaz, boğazında, sırtında ve vücudunun bazı bölgelerinde kesi izi bulunduğu, göbek alt kısmında 3 adet ve sağ meme bölgesinin alt kısmında 1 adet derine inen deliğin yer aldığı belirlendi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, maktulün kimliğinin tespiti amacı ile haklarında kayıp müracaatı bulunan kadınlar üzerinde çalışmalara başlandığı ve genç kadınla ilgili fotoğraf ve eşkal bilgilerinin 81 İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Jandarma Komutanlıklarına yazı ile bildirildiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 15:02:00
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 15:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?