30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Nihat attı, Villareal coştu

La Liga'da bugün, ikincilikteki yerini sağlamlaştırmak isteyen Villareal, Nihat’ın golleriyle Getafe engelini rahat aştı. Şampiyonlar Ligi kovalayan Sevilla ve Santander de maçlarını kazandılar.


Barcelona’dan ikincilik koltuğunu devralan Villareal, alt sıralardan kurtulmak isteyen Getafe’yi milli futbolcumuz Nihat’ın golleriyle 2-0 yenmeyi başardı.

Santander kazandı

Kümede kalma mücadelesi veren Murcia, bir ara 2-0 galip götürdüğü maçta Santander’e 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Daniel ve İvan’la daha ilk yarım saatte iki farklı üstünlüğü yakalayan Murcia, 36’da Coz’un kendi kalesine attığı gol ve ardından da Lopez ve Munitis’in sayılarıyla bu maçtan da puansız ayrıldı. Konuk ekipte Meija ve Pignol kırmızı kart görerek maçı tamamlayamadılar.

Ligi başarılı ekiplerinden Almeria ise konuk ettiği Real Betis’le 1-1 berabere kaldı. Betis’te Odonkor’un 44.dakikada attığı gole 48’de Pulido cevap verdi ve puanalr paylaşıldı.

Levante düştü ama savaşıyor

Ligden düşmesi kesinleşen Levante ise uzun süre 1-0 öne götürdüğü maçta Espanyol ile 1-1 berabere kaldı. Tam 3 sarı kartın çıktığı maçta Levante, 78’de Juanma’nın golüyle 1-0 öne geçti ancak 90’da Garcia’nın penaltı golüne engel olamadı. Levante’de Berson ve Alvaro, Espanyol’da da Moya, kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Sevilla ise Valldolid’i Renato’nun iki golüyle 2-0 yenmeyi başardı.

Ligin golcü ekiplerinden Mallorca, A.Bilbao deplasmanından 2-1’lik galibiyetle 3 puanı aldı. Konuk ekip daha 3.dakikada golcüsü Guiza 1-0 öne geçti ancak beş dakika sonra Llorente skora denge getirdi. 71’de bir kez daha sahneye çıkan Guiza, Mallorca’ya 3 puan getiren oyuncu oldu

Goal
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2008 Pazar 22:37:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?