19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Nil Demirkazık AK Parti Çankaya aday adayı oldu

Ünlü antikacı Nil Demirkazık, Çankaya Belediye Başkan aday adaylığı için resmen AK Parti’ye başvuruda bulundu. Demirkazık, bundan sonra Çankaya’yı AK Parti’ye kazandırmak için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi.

Demirkazık, saat 12.00’de geldiği AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı’na gerekli belgeleri vererek aday adayı oldu. İlçe başkanlığı binasının önünde gazetecilere yaptığı açıklamada Demirkazık, "AK Parti’den Çankaya Belediye Başkanı aday adaylığı için resmen başvurdum. Bundan sonra elimden gelen herşeyi yapacağım" dedi. Çankaya için projeleri olduğunu söyleyen Demirkazık bunları bir dosya halinde hazırladığını ve Başbakan Erdoğan’a sunacağını ifade etti.

Olumlu tepkiler aldığını ileri süren Demirkazık, "AK Parti’ye oy vermeyen CHP seçmeni bile benim aday olmam halinde oylarını bana vereceğini söylüyorlar. Ankara’da farklı cemaatları da dolaşıyorum, kendilerinden destek istiyorum. Onlar da benim arkamda olduklarını söylüyorlar" diye konuştu. Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Haydar Yılmaz’ın Çankaya’yı köye dönüştürdüğünü savunan Demirkazık, aday gösterilmemesi halinde de küsmeyeceğini ve parti için çalışacağını sözlerine ekledi.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2004 Cuma 15:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?