19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

O Can Bey kapmışınız çıtırı!

Gazeteci Can Dündar önceki gün bebek kıyılarında romantik dakikalar yaşadı. Dündar esmer kız arkadaşıyla öpüşürken Haberturk objektiflerine yakalandı.

TEKNE AÇILDI DUDAKLAR BİRLEŞTİ
18 yıldır Dilek Dündar'la evli olan bir çocuk babası usta gazeteci önceki gün yanında esmer bir kadınla Bebek'e geldi. Ve arabasını park ettikten sonra yanındaki kadınla Boğaz'da çalışan deniz taksilerden birine bindi. Güzel havanın ve Boğaz'ın tadını çıkaran ikili, tekne kıyıdan iyice uzaklaştıktan sonra öpüşmeye başladı.

AYNI AMAÇ İÇİN SAVAŞIYORDUK
YAZILARINDA sürekli eşine duyduğu aşktan bahse' den Dündar'ın bir kadınla yaptığı kaçamak, görenleri çok şaşırttı. Dündar, geçen yıl eşine methiyeler düzdüğü bir yazısında şunları söylüyordu: "Farklı insanlar olarak görmedik birbirimizi, aynı amaç için savaşan neferlerdik bu hayatta... Sevgi¬nin en büyük dostuydu bizim için 'güven'... Ve güvenin ardına saklanmış bir 'saygı' vardı daima..."

O CAN BEY KAPMIŞINIZ ÇITIRI
48 yaşındaki Can Dündar, evlilikle ilgili yazdığı yazısında eşini şu cümlelerle övüyordu: "Eşim benden 2 yaş büyük... Yıllar içinde ben yaşlandıkça o gençleşti. 'Ooo Can Bey kapmışınız çıtın' esprilerine muhatap dahi oldum"

 

...
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 15:11:20
Güncelleme :17 Eylül 2009 Perşembe 15:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?