19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

O emniyet müdürü tutuklandı

Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, Akyazı ilçesinde bir çeteye operasyon öncesi bilgi sızdırdığı iddiasıyla "şüpheli" sıfatı ile ifade verdikten sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde geçtiğimiz Temmuz ayında bir çeteye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'nın akrabalarının da bulunduğu 32 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden 6'sı tutuklanmıştı.

Zanlıların ifadelerinde, operasyonun yapılacağı bilgisini Emniyet Müdürü Faruk Ünsal'dan aldıklarını söyledikleri iddia edilmişti. Konuya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Ünsal'ın ifadesine başvurulmuştu.

Ünsal, bugün ikinci kez "şüpheli" sıfatı ile İstanbul'da savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ünsal, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Paşakapısı Cezaevi'ne gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 22:37:48
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 23:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bu ülke mum ışıklarıyla aydınlanacak IP: 88.252.162.xxx Tarih : 1.11.2009 23:40:24

Dikta Rejimleri, kendi menfaatlerine ters düşen ve şerefiyle çalışan maiyetindeki görevlileri harcamaktan bir an olsun geri kalmazlar. (Ampülün ışığı gittikçe sönüyor.)