19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

O futbolculara af çıktı!

Çaykur Rizespor'da 8 A2 takımı oyuncuları takımın A2 liginde oynyacağı Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi kamp yaptıkları otelde Harlem Shake dansı yapmış ve bu görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınlamışlardı. YÖNETİMDEN AF GELDİ

Bu görüntüler üzerine harekete geçen Çaykur Rizespor yönetimi 8 futbolcunun takımdan gönderildiğini açıklamıştı. Futbol gündemine bomba gibi düşen bu olaydan sonra Çaykur Rizesporlu yöneticiler tekrar bir karar alarak futbolcuları af ettiklerini açıkladılar. Yönetim futbolculardan İsmail Can Taşkıran'a ise görüntüleri arkadaşlarından izin almadan sosyal medyada yayınladığı için 15 gün kadrodan uzaklaştırma cezası verdi. Diğer 7 futbolcu Samet, Mesut, Burak, Yusuf, Can, Onur ve Caner'in ise cezaları kaldırıldı. İsmail Can Taşkıran ise 1 gün boyunca antrenmanlara katılamayacak. Çaykur Rizespor Yönetimi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Basında ve internet sitelerinde A2 takımımızın Erzurum deplasmanındayken otel odasında çekilen görüntüleri 'Erzurum Macerası' başlığıyla kulübümüzden izin almadan sosyal medyada yayınlayan amatör sporcumuza, kulübümüzün kurumsal yapısına uygun olmayan davranışı nedeniyle Yönetim Kurulu kararıyla 15 gün disiplin cezası verilmiştir."

NELER OLMUŞTU?

Çaykur Rizespor A2 takımı, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç için Erzurum’a gelerek bir otelde kampa girdi. Çaykur Rizespor A2 takımından 8 futbolcu, son günlerde moda haline gelen ‘Harlem Shake’ dansı yaparak bunu videoya çekti. Videonun bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanması sonucu bu oyuncular kadro dışı bırakıldı.

Çaykur Rizespor Altyapı Sorumlusu Muharrem Kasap, gazetecilere yaptığı açıklamada, A2 takımının, hafta sonu deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç için Erzurum'daki bir otelde kampa girdiğini ifade etti. Futbolculardan Samet, Mesut, Burak, Yusuf, İsmail, Can, Onur ve Caner'in, otel odasında "Harlem Shake" dansı yaptığını dile getiren Kasap, oyuncuların, dansın görüntülerini de bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladıklarını belirtti.

Kasap, görüntülerin paylaşılmasının ardından taraftarlardan tepkiler geldiğine değinerek, "Futbolcular ilk etapta kadro dışı bırakıldı. Önümüzdeki cumartesi günü yönetimi kurulu toplantımızda görüntüler izlenip, konu ele alınacak. Görüntüler eşliğinde, yönetim bir karar alacak. Karar, kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi.

...
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2013 Cumartesi 16:54:04
Güncelleme :13 Nisan 2013 Cumartesi 17:05:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?