19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

O iddialar için düğmeye basıldı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı tarafından yazılan "Haliç’te Yaşayan Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat" adlı kitap ile ilgili inceleme başlattı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Avcı’nın kitabında yer verdiği iddialar ve basında buna ilişkin yayınlanan haberler, Başsavcılığı harekete geçirdi.

Kitapta yer verilen iddialarla ilgili inceleme başlatan Ankara Cumhuriyet
Başsavcılığı, iddiaların doğruluğunu araştıracak.

İnceleme, terör ve organize suçlara ilişkin soruşturmalara bakmakla görevli Başsavcıvekilliğince gerçekleştirilecek.

İnceleme sonrasında soruşturma açılıp açılmayacağına karar verilecek.

.
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 17:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M. SALİH ÖZBEY IP: 85.107.122.xxx Tarih : 25.08.2010 00:32:47

RECEP BEYE GÖRE;HANEFİ AVCI,SUÇLU!TARAF’İN POLİS YAZARLARI DEĞİL!

Show TV de konuşan Recep beye göre! Emrullah Uslu,Önder Aytaç Kerim Taş, Suç işlemiyor? Sadece,Hanefi Avcı Suç işliyor?
Türkiye’nin hangi zihniyet, ya da hangi kafa tarafından yönetildiği göstermesi bakımından ibretlik tespit.Dördü de Polis.Dördü de memurDördü de 657 tabi.
Mesela
Adı Emrullah USLU, kısaca Emre Uslu olarak bilinir!Bu zat ABD’ye doktora yapacağım diye gidiyor!Milletin parası ile doktora yapar, ama bu doktora 8 yıl sürer! ÇünküBu zat ABD’li doktorlardan rapor alır!Uçakla Okyanusu geçemez diye!
Ama bir bakıyorsunuz birgün pat diye uçağa atlayıp geliyor. Ne ölüyor ne bayılıyor…Ve Bu zat memurdur, polistir ve 657 ‘ye tabidir! Ama
Bu zat, TSK’yi çökermek için, CİA ve Fetullah Cemaati tarafından, kurdurulan. TARAF gazetesinde yazılar yazıyor.Ortağı da vardır, Polis Akademisinde Önder AYTAÇ.Aytaç da, 657 ‘ye tabi devlet memuru.Bitmedi! Adı Kerim Taş, 2 ci sınıf emniyet müdürü Diyarbakır da görevli emniyet müdür yardımcısı.Yani, Polis. Memur ve de 657’ye tabi..Taraf gazetesinde siyasi yazılar yazıyor.
Tıpkı,
Emrullah Uslu,
Doç. Önder Aytaç gibi,
TSK ve polise iftira atmada mahir ve PKK ile mücadele edenlere karşı, Yargısız infazlarla dolu yazılar yazıyorlar!PKK’yı övücü, diyalog kurulmasına yönelik telkinlerde bulunuyorlar.Bu üç polis de,Cemaat yanlısıdırlar. Muhtemelen Cemaat tarafından yetiştirip,Emniyet teşkilatına sokulmuştur!Evet,
Şimdi,
Başbakan sıfatı ile recep bey’ gelelim!Show TV’de,Ali Kırca’nın .’Siyaset Meydanında’ isimi programda;Hanefi AVCI’ nın yazdığı ve Devleti,’Fetullahçların işgal’ ettiğine dair yazdığı kitap ile ilgili sorulan soru üzerine,Recep bey tehditvari olarak’ YERİNİ BİLSİN ‘diyor!
Emrullah Uslu,
Ve Ekürisi
Önder Aytaç,
Ve de
Kerim Taş, isimli polislerin ’Taraf’ gazetesinde devleti, ‘dinamitlemelerinde ‘ her halde, Recep bey’e göre ‘Haddini bilmelerine’ gerek yok!
Neden?Çünkü
Onların görevleri, ‘Devleti yıkmak’ oluyor!ÇünküOnlar, bizzat, BOP Eş Bakanı’nın Yönettiği ülkenin ‘korumasında’ görevlerini ifa ediyorlar!
Bir başbakan nasıl bu kadar böyle  olur dersek, suç mu işlemiş mi oluruz?
……………..!
Demek ki,
Başbakanın mantığına göre, CİA tarafından sırf TSK’yi yıpratmak için kurulan, cemaat ve iktidar tarafından açıkça desteklenen ve finanse edilen TARAF’ gazetesinde, Polis olarak, yazı yazmak ‘SUÇ ‘ olmuyor!Polis yasalarına göre ve Devlet memuru olarak,Taraf gazetesinde, TSK’yi, Polisi karalamak, çamur atmak suç sayılmıyor!
Amma,
Hanefi AVCI,
Ülkenin, dinci gruplarca işgal altında olduğunu yazması suç oluyor!
Peki,
Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı mı?
Sizi bilemem amma, doğrusu ben tereddütlüyüm! Devleti kurumlarını olmadık suçlamalarla karalamak,PKK ile mücadele eden,Subay,Polis,Jandarmaları yargısız infaza tabi tutmak için kurulan gazetede, Yazı yazan polisleri suçlu görmüyor zihniyete, başka ne denir?
Aynı zihniyet,
Hanefi Avcı’nın Devletin işgal edildiğini, uyarmasını suç sayıyor!
Veeeee
Referandumda,
Bu zihniyete ’EVET’ diyecekler?
Ve
Kendilerini,
TC vatandaşı olarak mı görecekler?APO’ya PKK’ya öfkelenecek! Devletin teröristle pazarlık etmesine, ıh diyecek!Sonra da Şehitlere ağlayacak!Türkiye bölmek isteyenlere ‘EVET’ diyecek!Sonra daŞehitler Ölmez vatan bölünmez diyecek!
Devletin, Yandaşlara peşkeş çekilmesine öfkelenecek!Hortumları, yolsuzluklar kınayacak!
Bunlara ne denir!
Acaba bu zihniyetin,’ HAYIR’LI bir icraatı var mı diye bir düşünüşün kere?
O zaman HAYIRLA verin bunlara gereken dersi…